Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2019

The Heaters Gonna Hate

Δεν φαντάζεστε πόσο απολαμβάνω τον χαμό που προκλήθηκε τελευταίως με την κόρη του προέδρου μας, την κυρά Ινώ Αναστασιάδη μας.

Για εσένα τον τυχερό που ζεις εκτός Κύπρου και δεν παρακολουθείς την εγχώρια ζώου μπιζ, να σε ενημερώσω εν τάχει, ότι η κόρη του προέδρου της Δημοκρατίας μας, η οποία είναι κυρίως γνωστή υπό την ιδιότητα της πλούσιας, που διοργανώνει πάρτι με σελέμπριτις και ανεβάζει φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, τόλμησε τις προάλλες να σηκώσει το γάντι και να απαντήσει σε μία πτωχή πλην τίμια φόλλοουερ κάτι που, μεταξύ άλλων, εμπεριείχε και το γνωστό ρητό «haters gonna hate».

Φυσικά, ο καλός Θεούλης που είναι πάντα με το μέρος των φτωχών και καταφρονεμένων, έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στην άκαρδη, πλούσια κόρη του Προέδρου. Αντί να γράψει «haters gonna hate», έγραψε «heaters gonna hate». «Οι σόμπες θα μισούν». Κάηκε η γούνα της από τη σόμπα, όπως καταλάβατε, αφού αυτή η αβλεψία, της κόστισε ένα δεκαήμερο τίγκα στο mobbing, το humiliation και το ridicule. Χρησιμοποιώ ξεπίτηδες αγγλικούς όρους που όσο να πεις, προσδίδουν άλλο πρεστίζ στην αριστοκρατία της Λεμεσού. Μην γράψω ότι έγινε σκέτα νέτα ρεντίκολο και τη φέρω μούρη με μούρη με την πραγματικότητα.

Δεν την έφτανε το πρώτο μαργαριτάρι, η προεδρική θυγα-τέρας ορθογραφίας το πήγε και ένα βήμα παραπέρα. Μας συμβούλεψε να ασχοληθούμε με τις ζωούλες μας και να ψάξουμε να βρούμε «inner piece». Ήθελε να γράψει peace, αλλά έγραψε piece. Όλο μου το βασίλειο για να μάθω πώς τα παίρνετε τα πτυχία! 

Λατρεύω που γράφει με κεφαλαία τις λέξεις που θέλει να τονίσει. Τόσο παλιακό! Επίσης, επειδή God is in the details, λατρεύω τη χρήση emoticon με καρδούλες όταν αναφέρεται στον εαυτό της. Ω, ναι! Και μόλις τώρα εντόπισα και ότι έγραψε "to short" αντί "too short". Τι το θέλετε το αγγλικό, αφού δεν σας κάθεται;

Και κάπου εκεί τελείωσε το πανηγύρι, μάλλον τηλεφώνησε ο Πρόεδρος και της είπε, «τιμωρία, 10 μέρες χωρίς i-pad», και μείναμε όλοι σύξυλοι, τελείωσε πάνω στο καλύτερο, πάνω που άνοιξε η όρεξη, πάνω που θέλαμε κι άλλο.

Διάβαζα ένα σχετικό άρθρο τις προάλλες το οποίο έλεγε ότι η κόρη του Προέδρου τον εκθέτει, και ότι δεν είχαμε στο παρελθόν παρόμοια κρούσματα σουσουραδισμού. Μάλιστα έλεγε ότι τα παιδιά του Χριστόφια, παρόλα τα όσα ακούγονταν κατά καιρούς, κρατούσαν γενικά αξιοπρεπή στάση (δεν θα συμφωνήσω, αλλά τι θέλουμε τώρα να θυμόμαστε αυτά τα καημένα, είδαμε και πάθαμε να τα ξεχάσουμε), ενώ τα παιδιά του Γιώργου Βασιλείου, δεν τα γνωρίσαμε ποτέ (ο πιο έξυπνος απ' όλους, τα καταχώνιασε και ησύχασε).

Ένα θα σας πω μελλοντικοί Πρόεδροι και βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Παιδιά επίδοξων πολιτικών, ηθοποιών και τραγουδιστών, δεν βρίσκουν ποτέ αίσιο τέλος. Προστατέψτε τα όσο μπορείτε από μικρά. Άπειρα τα παραδείγματα, ας μην αναφερθώ ονομαστικά και βρω τον μπελά μου καλοκαιριάτικα. Η έκθεση των γονέων στη κοινή γνώμη, στα έντυπα και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ καθιστά τα τέκνα ευάλωτα και μεγαλώνοντας και μη μπορώντας να διαχειριστούν όλο αυτό το τουμπουρλούκι τους σαλεύει μια και καλή. Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες που δυστυχώς πέρασαν και δεν ακούμπησαν το ντιενεϊ σας.

#dad&daughterlove, #myonlyone #presidad #unconditional_love, #besties, #vitaminsea, #proud
#evala_fkiora_pas_tin_kkelle_mou

Γι’ αυτό, μία είναι η λύση! Είτε τα στέλνετε σε κάποιο σχολείο στην Ελβετία με άλλο όνομα και επίθετο ελπίζοντας να μην επιστρέψουν ποτέ, είτε ζείτε μόνιμα με το άγχος για πότε θα ανοίξουν το στόμα τους και θα φανερώσουν όλα τα ψυχολογικά που κουβαλούν μια ζωή εξ αιτίας της δικής σας ματαιοδοξίας να σώσετε έναν τόπο, που ούτως ή άλλως δεν σώζεται.

«Μα, είναι τώρα σωστό να γενικεύεις; Τόσοι πολιτικοί, δεν άφησαν πίσω τους ένα άξιο τέκνο;» Κι όμως. Η βίδα είναι σ' όλους λασκαρισμένη, καρατσεκαρισμένο. Εδώ είναι λασκαρισμένη σε εμάς που δεν είχαμε καν τέτοια έκθεση στο ευρύ κοινό. Στα παιδιά πολιτικών, έτι περισσότερον. Έτσι που λέτε, η βίδα αργά ή γρήγορα χαλαρώνει, από κάπου χάνει, και μια μέρα γίνονται όλα Τσέρνομπιλ. 

Μπουμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: