Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2015

Αφίσα

Μου έστειλαν αυτό το υπέροχο πόστερ και θα ήθελα να το μοιραστώ με το σύμπαν.


Απλά μαθήματα μάρκετινγκ και προώθησης υποψηφίου διά λαμπρήν καριέρα. Όπου λαμπρή, βλέπε αρνιά και κόκκινα αβγά.

Η Άννα Βιλανίδη ΕΠΑΞΙΑ βρίσκεται στον τελικό του The Voice. Έμφαση στο ΕΠΑΞΙΑ, διόλου τυχαία η υπογράμμιση. Με το σπαθί της μπήκε η κόρη μας στο παιχνίδι, με το σπαθί της θα βγει! Ούτε μέσον, ούτε ιδιαίτερα, ούτε αντιγραφές, ούτε τηλεφωνήματα από τον Κάρογιαν και το Προεδρικό για να πάρουμε τη θέση. Γιατί αν για κάτι πρέπει να έχουμε το κούτελό μας καθαρό, αυτό πρέπει να είναι ο τρόπος εισδοχής μας στα ανώτερα μουσικά ιδρύματα, και η τιμιότις με την οποία πήραμε στο τέλος το πολυπόθητο χαρτί.

Στηρίξτε την Άννα με τη ψήφο σας ώστε από βδομάδας να δίνει συντεντεύξεις από το Θέμο Αναστασιάδη, μέχρι την Χριστιάνα Αριστοτέλους. Επιπρόσθετα, παραθέτουμε:

Τηλεφωνικά πακέτα για 5 ψήφους, για 10 ψήφους, για 25 ψήφους, για 2500 ψήφους. Λευκά και άκυρα δεν προσμετρούνται. Για ευκολίες πληρωμής, πληροφορίες εντός. Επίσης, παρέχονται ταξιδιωτικά πακέτα για Αγίους Τόπους, Αίγυπτο, Λίβανο, Ρόδο, Μυτιλήνη. Για προαιρετική εκδρομή στην Περιστερώνα, που στηρίζει διακαώς τη συμμετοχή της Άννας, δίδεται μπόνους μια μερίδα οφτόν που τον Πορφύριο.

Photo Ντοκουμέντο - Courtesy of Beatrix Kiddo.


Ψηφίστε την Άννα Βιλανίδη, να σπάσουν οι καλαμαράδες. Που μπορεί στο μπλα-μπλα να μας κάνουν κόσκινο λόγω ευφράδειας, αλλά στο λα-λα δεν πιάνουν μπάζα μπροστά μας. Εμείς εδώ μπορεί να αναπνέουμε αέρα ψεκασμένο, αλλά πίνουμε νερό θαυματουργό. Το είπε και η Βανδή.


[Πέραν της πλάκας και της τραγικής αφίσας, για να μην παρεξηγούμαι, θεωρώ ότι η Βιλανίδη όντως αξίζει να σηκώσει το βραβείο, σε σχέση πάντα με τους αντιπάλους της - αλλά πριν βγάλετε αφίσα, συμβουλευτείτε τουλάχιστον έναν άνθρωπο με στοιχειώδη αισθητική]. 

3 σχόλια:

Unknown είπε...

"Ψηφίστε την Άννα Βιλανίδη, να σπάσουν οι καλαμαράδες. Που μπορεί στο μπλα-μπλα να μας κάνουν κόσκινο λόγω ευφράδειας, αλλά στο λα-λα δεν πιάνουν μπάζα μπροστά μας." Χρήστο μου κέντησες!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Mademoiselle Hyde είπε...

Χαχαχαχα εν εχουμε υπόθεση!!! Το απολυτο χωρκαθκιον!

Unknown είπε...

Απολαυστικότατος