Τρίτη, Νοεμβρίου 27, 2012

Ντίρλα


Τι ευτυχία!

Το αλκοόλ λύνει τα πάντα. Απόψε πήγαμε στο Χύνω Κουλτούρα για να γιορτάσουμε την πρόταση γάμου του καλύτερου μας φίλου. Τελικά, θα είμαι κουμπάρος. Ήπιαμε τόσο πολύ, προσωπικά είμαι ντίρλα. Από το 2000 σε κάτι γλέντια στο Ζοο έχω να νιώσω έτσι. Γελούσαμε με το παραμικρό, πρέπει να μας έχει ακούσει όλο το μαγαζί και αμφιβάλλω αν θα μας ξανά επιτρέψουν να πάμε εκεί να τα πιούμε. Γέλασα με τη ψυχή μου, με κάθε λέξη που ξεστομίζαμε, ακόμα κι όταν αυτή δεν ήταν αστεία. Πρέπει να ενοχλήσαμε. Δεν με κόφτει. Είμαι ντίρλα και απορώ ακόμα πως μπορώ αυτή τη στιγμή που σου γράφω να συντάσσω προτάσεις.

Τι ευτυχία Θεέ μου. Γι αυτό αγαπώ αυτή την παρέα. Γι αυτό αγαπώ τους φίλους μου. 

5 σχόλια:

Moonlight είπε...

Χαχα, ακούεται καλό. Εγώ άμα είμαι σε έτσι φάση και πληκτρολογώ, ενώ βλέπω ότι πατώ λάθος πλήκτρα, συνεχίζω χωρίς να μπορώ να με σταματήσω! Ό,τι να'ναι!

Ανώνυμος είπε...

φίλε ο γάμος αλλαζει πλήρως την ζωή σου, και ειδικά τα παιδιά...από τα μέλια, βρίσκεσαι σε έναν κυκεώνα, πεθερικών, συμπεθεριών, κουνιάδων, γαμπρών, κουμπάρων, φίλων...μετά τρέχεις γενέθλια μωρών, βαφτίσια κλπ...και καταλήγεις να ξεχνάς εντελώς τα μέλια απλώς να αναλώνεσαι με τη γυναίκα σου τι είπε ο ένας και ο άλλος, να τρέχεις τα κοπελλούθκια που πίσω, τις δουλειές, το ένα το άλλο, και το να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου μια στις τόσες να αποτελει πολυτελεια...οπότε ορθά ρωτά κάποιος γιατί να το κάνω??? γιατί ο άνθρωπος οφείλει και έχει ανάγκη να ξεπεράσει το εγώ του, να αγαπήσει και να αγαπηθεί, να θυσιάσει το εγώ του για την γυναίκα του και τα παιδιά του, να προσφέρει...και ένα χαμόγελο, μπορεί να σου προσφέρει όσα δεν μπορούν χίλια ταξίδια, θέατρα και clubs...γιατί όλα αυτά, όταν συνεχίζονται χωρίς η ζωή να σε πάει στο επομενο στάδιο, φθείρονται, νιώθεις ένα κενό, ότι καλά όλα αυτά αλλά απλώς προσπαθούν να αναπληρώσουν το κενό της φύσης του ανθρώπου, που είναι το να προσφέρεις και να σου προσφέρουν αγάπη...την οποία αγάπη μπορείς μόνο μέσα από την οικογένεια να την δίνεις και να της έχεις χωρίς όρους...λίγο ξενερωτα όσα είπα έ? είναι απόψεις...απλώς αυτά να σκέφτεσαι όταν αναρωτιέσαι γιατί παντρεύεται ο κόσμος, ειδικά τώρα που θα παντρέψεις τον φίλο σου!!!
κωνσταντινος

Anti-Christos είπε...

Δεν ακούγονται ξενέρωτα Κωνσταντίνε, ακούγονται λίγο ουτοπικά. Μακάρι να ισχύουν, περιμένω να δω τους γύρω μου να τα βιώνουν για να εμπνευστώ κι εγώ.

Ανώνυμος είπε...

ε μπορεί και να είναι...το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να κρατάς μια σχέση ζωντανή μέσα στον γάμο, έρχονται η ρουτίνα, οι δουλειές και ο κύκλος σου και την αποτελειώνουν...ε εκεί εναπόκειται στον κάθε ένα να το παλεύει να την κρατά ζωντανή...
κωνσταντινος

Mia Petra είπε...

Αντίχριστε, ο θεσμός του γάμου έπρεπε να είχε καταργηθεί δια νόμου! Δεν ξέρω αν είναι ακραία η άποψη μου, αλλά είναι το απόσταγμα των εμπειριών που εισπράττω από όοοοολους γύρω μου. 99% υποκρισία, βαριεστημάρα, διπλή ζωή, περιουσιακά συμφέροντα και προπαντός: να μας βλέπει ο κόσμος και να ΝΟΜΙΖΕΙ! ΔΗΘΕΝ. Αυτό είναι σχεδόν όλοι τους... Αηδίες. Κάτσε στα αυγά σου κι αρκέσου στο ρόλο του κουμπάρου. Έτσι κι αλλιώς και μέσω αυτής της σχέσης σου με τον φίλο σου, θα δεις -περνώντας ο καιρός- τη φθορά τους... Δυστυχώς...

Επειδή έχεις εξαφανιστεί, να ξέρεις ότι ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΑΦΙΕΡΩΜΑ. Θα σε ειδοποιήσω όταν το αναρτήσω! Ε, μην μου έχει εξαφανιστεί "Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ"! Αμαρτία είναι!

http://pistos-petra.blogspot.gr/

"ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ..."

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!