Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2012

Το Ωραιότερο Συναίσθημα

Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από αυτό. Να τελειώνει η παράσταση και από κάτω ένας τεράστιος αριθμός φίλων να σε χειροκροτούν. Ήταν η πιο παρεΐστικη παράσταση που έπαιξα, την απόλαυσα όσο καμία προηγουμένως και πάμε απόψε φόρτσα για το γκραν-φινάλε! Πολύ σας αγαπώ όλους που ήρθατε, πραγματικά, το εκτιμώ απεριόριστα!

7 σχόλια:

Μάνα είπε...

Η αγάπη εν καλό πράμα, αλλά αφού σου άρεσε που ήρταμε μπορείς να ανταποδώσεις με ένα babysitting... (επανήλθα στον πόνο μου).

Πολλά ωραία η παράστασή σας, συγχαρητήρια σε όλους. γελάσαμε κάτι που εγώ τουλάχιστον το είχα πολλή ανάγκη.

πάντα τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

Ήσασταν υπέροχοι...

Μ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το σχόλιο της "Μάνας" για ανταπόδοση με babysitting! Αλλά είμαι σίγουρη ότι θα προτιμήσεις να καθαρίσεις τουαλέττες παρά να μου προσέχεις τα παιδιά μου!

Rania είπε...

νομίζω η τσιριλιά (sic) μου ακούεται μες το video:p

ήσασταν καταπληκτικοί! εστέκεσουν μόνο και που το ύφος εγέλουν!

μπράβο σας!

Νικόλας Κυριάκου είπε...

Μπράβο σε όλους, ήσασταν υπέροχοι κι ελπίζω να συνεχίσετε!

misharos είπε...

Ήσασταν εξαιρετικοί :)
Πολλά πολλά μπράβο!

''ο πιο πιστός φίλος του σκύλου'' είπε...

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ, όχι που δεν θα γέμιζε το θέατρο! Από ότι βλέπω στο βίντεο, σκίσατε και μπράβο! Σου ξαναστέλνω το μπλογκ που γράφω: ''Κόλλιας Γιώργος- ενεργός πολίτης'', εγώ είμαι ''ο πιο πιστός φίλος του σκύλου'' (και όχι...η Μπάρμπα!) και το κείμενο μου ''Στου Κασιδιάρη το κεφάλι'' είναι το πιο πρόσφατο. Αν σ'αρέσει μπορείς και να με ψηφίσεις ή να μου γράψεις κάποιο σχόλιο, στο τέλος του κειμένου. Σ' ευχαριστώ! ''ο πιο πιστός φίλος του σκύλου''