Πέμπτη, Ιανουαρίου 06, 2011

Για Όλα Φταίει ο Θεός!

Προ ολίγου, έλαβα ένα μαιλ από μια αραπίνα, η οποία μεταξύ άλλων κατάρων και ύβρεων, μου έγραψε και ένα: «Θα σε κρίνει ο Θεός μία μέρα» και έσκασα στα γέλια!

Άκου να δεις! Πριν πολλά χρόνια, η μάνα μου αποφάσισε να ενοικιάσει ένα διαμέρισμα σε τρεις Ιρανούς φοιτητές. Εγώ ήμουν κάθετα αντίθετος με την απόφαση, γιατί πρώτον τους Ιρανούς δεν τους θεωρώ ράτσα της προκοπής, και δεύτερον επειδή ήξερα ότι όταν με το καλό θα έφευγαν μια μέρα, η βρόμα που θα άφηναν πίσω τους θα ήταν τόσο μεγάλη που θα έπρεπε να ξαναβάψουμε το διαμέρισμα από πάνω μέχρι κάτω, να καθαρίσει.

Βέβαια, εμένα ποιός με ακούει μέσα σ’ αυτό το σπίτι, κλασικά η γνώμη μου περνά απαρατήρητη. Η μάνα μου έκρινε ότι "μπορεί να είναι Ιρανοί, αλλά κρατούν τσάντες Gucci", οπότε παύουν να είναι κούλλουφοι μουλάδες και ανάγονται αμέσως σε επίπεδο οσίου ιερομάρτυρα. Αυτά είναι τα μέτρα κρίσεως του μέσου Κυπραίου. Η τσάντα! Κρατάς Gucci, είσαι άξιος! Το ότι έρχεσαι από μία χώρα του υποκόσμου, όπως το Ιράν, με δικτατορία, που καταπιέζει τις γυναίκες και που είναι σε όλες τις εκφάνσεις της αντιδημοκρατική, δεν το λογαριάζουμε! Gucci pays the rent!

Τέλος πάντων, μην στα πολυλογώ, βάλαμε τους Ιρανούς έσω μας! Και φυσικά, έκαναν το διαμέρισμα μπουρδέλο. Και όχι μόνο το έκαναν μπουρδέλο, αλλά μια καλή μέρα εξαφανίστηκαν, επέστρεψαν στο Ιράν αφήνοντας μέσα στο διαμέρισμα όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα και δεν επέστρεψαν ποτέ! Μας έστειλαν ένα μαιλ το 2007 και μας έγραψαν: «Το Ιράν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, δεν μπορούμε να φύγουμε από τη χώρα και παρακαλούμε δείξτε κατανόηση. Θα επιστρέψουμε και θα σας πληρώσουμε τα οφειλόμενα όσο πιο σύντομα γίνεται!» Αυτό το "όσο πιο σύντομα γίνεται" φοβήθηκα κι εγώ. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε και εμείς δεν εισπράξαμε ούτε ένα ενοίκιο! Τρία χρόνια στα οποία από αυτούς δεν είχαμε ούτε ένα σημάδι ζωής!

Ε, αρκετά αντέξαμε κι εμείς, ανοίξαμε μια μέρα το διαμέρισμα και αρχίσαμε να πετάμε πράματα. Δεν ξαναείδαμε τόση βρόμα μαζεμένη! Να φανταστείς, βρήκαμε μέσα στο ψυγείο κρέας τριών ετών με γρασίδι βλαστημένο πάνω! Κατσαρίδες, αράχνες και μπόχα λες και ανοίξαμε τάφο του Τουταγχαμών. Να φανταστείς, φέραμε συνεργείο να καθαρίσει και αρνούνταν να μπουν μέσα οι άνθρωποι από τη δυσωδία! Τέλος πάντων, όλα τα αντικείμενα των Ιρανών συμπεριλαμβανομένων και των υπολογιστών και άλλων ηλεκτρικών συσκευών τα δώσαμε στους φτωχούς της γειτονιάς και το διαμέρισμα το νοικιάσαμε αλλού!

Τρία χρόνια μετά, οι Ιρανοί θυμήθηκαν ότι έχουν στην Κύπρο διαμέρισμα! Και μας έκαναν την τιμή να επικοινωνήσουν, να μας ρωτήσουν πως θα γίνει να τους στείλουμε με κούριερ τα υπάρχοντά τους στο Ιραν! Να με πιάνουν τα νεύρα εμένα και να βρίζω: «Σού είπα δεν θέλουμε πάρε-δώσε με τους άραβες, εκεί εσύ, κρατούν Gucci τσάντα! Τράβα τώρα!»

Οι Ιρανοί έστειλαν ένα μαιλ και μας ρώτησαν πόσα μας χρωστάνε όλα αυτά τα χρόνια για να μας πληρώσουν + πόσα θέλουμε για να τους στείλουμε με φορτωτική τα προσωπικά τους είδη στο Ιράν! Και έφτασε η ώρα, η μεγάλη στιγμή που έπρεπε εγώ να βγάλω το φίδι από την τρύπα και να τους εξηγήσω πως "προσωπικά είδη - πάπαλα!"

Τους έγραψα ότι δεν μπορούσαμε να περιμένουμε επ’ άπειρον να μας πληρώσουν, πέρασαν ήδη τρία χρόνια που δεν μας έδωσαν ούτε λίρα, ούτε απαντούσαν στα μαιλ και στα τηλεφωνήματά μας, αλλά επειδή κάναμε κι εμείς μαλακία και διαμοιράσαμε όλα σας τα υπάρχοντα στους φτωχούς, δεχόμαστε να μην πληρώσετε τίποτα από τα οφειλόμενα (σας χαρίζουμε δηλαδή €14000) και να μας αφήσετε ήσυχους!

Έγινε το σώσε!

Μόλις έμαθαν οι Ιρανοί ότι δώσαμε τα υπάρχοντά τους αλλού, άρχισαν να πέφτουν κάτι απανωτά μαιλ, στα οποία επικαλούνταν τον Αλλάχ κάθε δυο γραμμές! Μας έγραψαν ότι θα μας πάνε στα δικαστήρια (δεν διευκρίνισαν ποιο ακριβώς, εγώ μια φορά μόνο στης Χάγης δέχομαι να πάμε!) μας είπαν ότι αυτό που κάναμε ήταν ανήθικο (ενώ το να εξαφανιστείς τρία χρόνια και να μας αφήσεις απλήρωτους είναι ηθικότατο, ειδικά όταν σου δίνει άφεση αμαρτιών ο Αλλάχ) και ότι αν ήμασταν εμείς στη θέση τους τώρα δεν θα ήμασταν καθόλου ευχαριστημένοι (όπως βλέπεις, έπεσαν στη μάχη όλα τα σοβαρά επιχειρήματα!).

Δεν άντεξα, επιστράτευσα όλη τη νομική που ξέρω και έκατσα και τους έγραψα ένα μαιλ, άλλο πράμα! Το διάβασα και με φοβήθηκα ο ίδιος! Με κάτι λέξεις και ορολογίες που μόνο οι δικηγόροι ξέρουν. Και τσίμπησε η μαλάκω. Και ευτυχώς. Σήμερα μου απάντησε: «Δεν ξέρω τι να σας πω κύριε Αντίχριστε. Μένω έκπληκτη! Ο Θεός θα σας κρίνει μια μέρα!»

Χαχαχα!

Άστο διάλο από κει χάμω, που μου επικαλείσαι τον Αλλάχ με ψύλλου πήδημα. Μου κάνατε το διαμέρισμα λουτρό της Εμερκές με τους ναργιλέδες και τα τσιφτετέλια σας, με την απλυσιά και την ακαταστασία σας και τώρα θα με κρίνει ο Αλλάχ! Από πού κι ως που να με κρίνει ο Αλλάχ, κυρά μου; Εγώ είμαι Χριστιανός! Δεν έχει δικαιοδοσία ο Αλλάχ επάνω μου. Προέρχομαι από ηπειρωτικό δίκαιο εγώ! Δεν με πιάνουν οι Αλλάχ και οι Βούδες!

Τύπωσα το μαιλ και το έδειξα της μάνας μου, να ψαρώσει. Να μάθει άλλη φορά να μου φέρνει ενοικιαστές από τις αραπιές επειδή, «κρατούν Gucci τσάντα» (=άρα είναι καλά πλάσματα, συνεννοήσημα!) Ενοικιαστές μόνο από τη Σκανδιναβία από δω και πέρα! Που το 80% των κατοίκων της, είναι άθεοι! Μόνο με τους άθεους συνεννοούμαστε πλέον. Αν είναι να με κρίνει ο εκάστοτε θεός του ενοικιαστή, όταν δεν με πληρώνουν, προτιμώ τους άθεους!

Και ας μη σώσει να ξανανοικιαστεί το διαμέρισμα, όσο ζω!

33 σχόλια:

ρίτσα είπε...

εδώ πάει εκείνο με το χωρκάτη και τες ποίνες στο κρεβάτι.πως πάει καλέ;

φυσικά εγώ ξέρω και κυπραίους χάλια ενοικιαστές

postbabylon είπε...

Ερμ, οι Ιρανοί έννεν Άραβες

Anti-Christos είπε...

@Postbabylon: Από την Κύπρο μέχρι και την Κίνα, όλοι το ίδιο είναι. Όπως θέλεις πες τους. Αραπάδες που με την ανοχή τους συντηρούν την δικτατορία και τους πασάδες.

@Ρίτσα: Ναι, φυσικά υπάρχουν και Κύπριοι που είναι χάλια ενοικιαστές. Εγώ την εμπειρία μου λέω.

azrael είπε...

Χαχαχα ωραίο ποστ!

Μονο μια παρατήρηση!!!!

Το Ιράν (πρώην Περσία) είναι (ή υποτίθεται πως είναι) Άρια Φυλή!

Μάλιστα συγκαταλέγεται στις Λευκές Φυλές (ξέρεις - Λευκό Δέρμα , Γαλάζια Μάτια , ότι περιγράφει ο Ξενεφώντας. Οι προαίώνιοι εχθροί μας Πέρσες (Μαρδόνιοι , Ξέρξηδες, Αρταξέρξηδες κουλουπου κουλουπού) , είναι ή υποτίθεται πως είναι παππούδες τους)

Ο λεγόμενος Ινδοευρωπαικός Πολιτισμός/Φυλή έχει το ένα παρακλάδι του στους Πέρσες και μάλιστα τους είχε σε εκτίμηση μέχρι και Ο Αδόλφος Χίτλερ (!) αφού τους θεωρούσε άμεσους συγγενείς των Γερμανών (!!!)

Τώρα τι επιμιξίες γίνανε εκεί , από την μάχη του Μαραθώνα μέχρι το σήμερα θα σε γελάσω Χρηστάκο μου :-) , αλλά άμα κρίνω απο την φάτσα μου (και την φάτσα σου αν μου επιτρέπεις) ε ουτε και εμείς δεν είμαστε δα πλέον και το Ξανθόν Γένος το Ιδανικό του Αλκιβιάδη :-)

Τέλως πάντων , εχεις δικιο στο ότι αμα μπαίνει στη μέση ο (κάθε) Θεός ... δεν βγαίνει άκρη...

Έπρεπε να το ξεκαθάρισμα να το είχατε κάνει στο εξάμηνο πάνω και να βάζατε τα πράγματα τους σε ένα κοντέινερ και να στέλνατε ένα μεηλ ότι αν δεν έρθουν σε 1 μήνα να τα πάρουν θα κάνετε νομιμο πλειστηριασμό.

Χαιρομαι να σε διαβάζω ρε αγόρι και ας είσαι έτσι μουρτσούφλης!

Φιλια
a.

Anti-Christos είπε...

@Azrael: Ναι, ούτε εγώ είμαι απόγονος του Αλκιβιάδη ή του Μ. Αλεξάνδρου, αλλά εγώ το νοίκι μου το πληρώνω και δεν τα κάνω κοτέτσι όπου πάω! Υπάρχει μία άλφα συμπεριφορά που με ξεχωρίζει από τον μέσο Πακιστανό, νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

καλα σου εκαμαν.επρεπε να σε βαλουν τζε φυλακη για τουτο που εκαμες.

Anti-Christos είπε...

Ανώνυμε: Κι εσένα. Μάλλο για πάντα!

postbabylon είπε...

Το περίεργο είναι ότι τζιαι εμέις στα έξω για τους άλλους αραπάδες είμαστεν...
http://post-babylon.blogspot.com/2010/12/blog-post_28.html

todo es según el color del cristal con que se mira querido!

Anti-Christos είπε...

@Postbabylon: Μα, φυσικά. Συγκρινόμενοι με τους βορειοευρωπαίους, ή τους Καναδούς, κι εμείς μουλάδες είμαστε! Απλώς, λιγότερο μουλάδες από τους κανονικούς μουλάδες....Υπάρχει ιεραρχεία στην μουλλοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

"Απλώς, λιγότερο μουλάδες από τους κανονικούς μουλάδες....Υπάρχει ιεραρχεία στην μουλλοσύνη."

HAHAHAHA!! Ε μα είσαι Θεός!!

Όπως και να'χει όντως αυτές οι ράτσες μόνες τους δημιούργησαν στερεότυπα γύρω από το πόσο καθαροί είναι αλλά για να λέμε την αλήθεια, μιας και λες για το Ιράν, η Περσία είχε πολιτισμό και επιπρόσθετα ξέρω 2-3 ανθρώπους από το Ιράν που είναι πολύ καλοί! Αλλά και πάλι, δικαιούσαι να πεις τη γνώμη σου με βάση την εμπειρία που είχες μαζί τους.

Joy Tears είπε...

Ε μα βάλε και το ήμεηλ που τους έγραψες να το διαβάσουμε!!

Amazona είπε...

Αστεία αστεία, σε κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι. Έχουμε κι εμείς ένα διαμέρισμα που το ενοικιάζαμε σ'ένα πουτανάκι που έφυγε νύχτα (στην κυριολεξία)χρωστώντας αρκετών μηνών ενοίκια και παίρνοντας μαζί της και τα κλειδιά. Θεωρήσαμε αυτονόητο ότι θα παίρναμε κλειδαρά για να ανοίξει το σπίτι, να αλλάξει κλειδαριά και να μπορέσουμε να το ενοικιάσουμε αλλού. Μιλώντας με το δικηγόρο μας όμως, μας είπε πώς αυτό είναι παράνομο, θεωρείται διάρρηξη και πως πρέπει να βγει διάταγμα δικαστηρίου (κάτσε γάρε ψόφα δηλαδή) για να μπούμε μέσα!!!
Αλλά, οι δικές σου οι ιρανές είναι by far χειρότερη περίπτωση, εννοείται!!! Και οι τσάντες μάλλον δεν ήταν Gucci αλλά Pucci!!

azrael είπε...

@amazona Μα δεν είναι παράνομο!

Όπως θα θυμάσαι(κλείσιμο ματιου) μια μέρα πηγατε στο διαμέρισμα και το βρήκατε να έχει σπασει η κλειδαριά (ξανακλεισιμο ματιου). Ψαξατε να βρητε εκείνη την ευλογημένη την Μαγδαληνή , που ο Θεός να την έχει καλά, αλλά κάπου θα είναι αυτό το καλό κορίτσι (μωρε ξανακλείσιμο ματιου) πολύ στεναχωριέστε που δεν παίρνει τηλέφωνο, και έτσι αλλάξατε κλειδαριά για να μην πάθουν τιποτε τα πραγματα της τίμιας κοπέλας (αλληθώρισμα ματιου . ΤΕΛΟΣ)

Έτσι έγιναν τα πράγματα κυριε Δικαστά μου!

Amazona είπε...

@Azrael: Lol καλό!!!!
Ευτυχώς με τη Μαγδαληνή είχαμε κάποιους κοινούς γνωστούς οι οποίοι μας βοήθησαν να πάρουμε τα κλειδιά μας πίσω χωρίς να τρέχουμε στα δικαστήρια....Αλλά λεφτά γιοκ..

Aurora είπε...

Αμαζόνα, υπάρχει και οίκος Pucci. Emilio Pucci. Όμως δεν ειδικεύεται στις τσάντες, αλλά στα μαγιό και τα καφτάνια.
Απλώς ήθελα να πω ότι τα σχόλια είναι όλα ένα κι ένα. Χαχα!!

σαπικοθο είπε...

3 xronia ti eperimenes na pathei to kreas sto psigeio? Itan tipote lipsano agiou enomises?
Tora na do ti tha pathaines an sou epetassan to ipod sou!

xronia polla btw

xxx

dinosauria είπε...

"Εγώ ήμουν κάθετα αντίθετος με την απόφαση, γιατί πρώτον τους Ιρανούς δεν τους θεωρώ ράτσα της προκοπής, και δεύτερον επειδή ήξερα ότι όταν με το καλό θα έφευγαν μια μέρα, η βρόμα που θα άφηναν πίσω τους θα ήταν τόσο μεγάλη που θα έπρεπε να ξαναβάψουμε το διαμέρισμα από πάνω μέχρι κάτω, να καθαρίσει."

.. και της μανας σου της την είπες διότι το επιχείρημά της δε βασιζόταν σε αξιόπιστα γεγονότα ενώ τα δικά σου ήταν επιστημονικώς αποδεδειγμένα ε;

αχ, πες μου σε παρακαλώ ότι είστε δύο διαφορετικοί τύποι που γράφετε σε αυτό το μπλογκ γιατί δε γίνεται όλα τα κείμενα εδώ μέσα να είναι βγαλμένα απ' τον ίδιο *αν* εγκέφαλο..

Anti-Christos είπε...

Dinosauria: Η αδυναμία σου να αντιληφθείς την θεατρικότητα των κειμένων μου, που διαπνέονται από υπερβολή και πολλές φορές λαϊκισμό καταδεικνύουν το χαμηλό iq σου. Ποσώς δεν εκπλήσσομαι βεβαίως, έχουμε αντιληφθεί από χρόνια τη μαλακία που στάζει το μουνί σου.

Anti-Christos είπε...

@Dinosauria: Και φυσικά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ό,τι γράφω εδώ.

Patatoullis είπε...

Αμάν, απαίσια εμπειρία πάντως με τη βρώμα. Πρέπει να προσέχεις τί είδους ένοικους βάζεις στο διαμέρισμα. Εμείς είχαμε πολύ άσχημες εμπειρίες με όλες τις ράτσες: άγγλους, αμερικάνους, γάλλους, κυπραίους. Όσο για τον Αλλάχ και τον οποιοδήποτε, πρέπει να πιστεύφκεις σε έτσι πράματα ειδ' αλλιώς εν πιάνουν πάνω σου!

Sceptic Anonymous είπε...

Ο κάθε λαός θεωρεί κάποιο άλλο λαό μουλά. Οι Πέρσες δεν είναι Άραβες και έχουν να λένε συνέχεια ότι οι Άραβες είναι βρώμικοι και καταπιέζουν τις γυναίκες τους. Πάντως αν κάνουμε σύγκριση Σαουδικής Αραβίας με Ιράν, το Ιράν είναι πολύ καλύτερο από την Σαουδική Αραβία, στο Ιράν οι γυναικές οδηγούν και εργάζονται.

Κάτι Ιρανές που είχαν γνωρίσει και είχαν σπουδάσει Ρουμανία, μου έλεγαν ότι οι Ευρωπαίες δεν είναι και τόσο καθαρές επειδή δεν έκαναν μπάνιο κάθε μέρα όπως ισχυρίζονταν.

Εν τω μεταξύ μουλάς είναι θρησκευτικός τίτλος, ενώ για κάποιο λόγο στα ελληνικά απόκτησε περιφρονητική σημασία.

Στο Ιράν όλοι φοράνε μάρκες, αλλά κατά 90% είναι μαϊμού. Ο κόσμος δεν είναι και τόσο θρήσκος, αλλά επειδή έχουν μια τάση προς το λυρισμό, ένα απλό καλημέρα παίρνει κυριολεκτικά 5 λεπτά, και τους αρέσει να επικαλούνται τον Αλλάχ. Όλοι οι αξιωματούχοι του Ιράν πριν που τί θέλουν να πουν, ξεκινούν με το πρώτο εδάφιο του κορανιού (In the name of God, the Beneficent, the Merciful)

Sceptic Anonymous είπε...

Τρία χρόνια για να επικοινωνήσουν είναι πολλά ακόμα και για τα Ιρανικά δεδομένα. Νομικά νομίζω δεν μπορούν να κάνουν κάτι και κατά 99% μπλοφάρουν. Το Ιράν είναι η χώρα της μπλόφας, να φανταστείς ο πρόεδρος τους μπλοφάρει ότι έχει πυρηνικά όπλα, ενώ δεν τα έχει, και όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί τους.

Αυτό για την πολιτική κατάσταση είναι κάπως δύσκολο, γιατί το 2009 προσπάθησαν να κάνουν κάτι και τους πήρε και τους σήκωσε, οι Φρουροί της Επανάστασης δεν είναι Εθνική Φρουρά.

Όσο για πολιτισμό, αν παίξουμε το παιχνίδι που παίζουν και οι Έλληνες, πχ εμάς οι παπούδες μας είχαν Παρθενώνα, τότε οι Ιρανοί μας pwnαρουν. Προηγούνται τουλάχιστον 1000 χρόνια, οι πρώτες πόλεις, οι πρώτες οργανωμένες αστικές κοινωνίες, η χρήση του τροχού και τα ρέστα ξεκίνησαν από τη Περσία.

Γενικά μέχρι το 17ο αιώνα οι Πέρσες έχουν να δείξουν σπουδαίο πολιτισμό και η Περσία επηρέασε και τη Δυτική σκέψη και το Χριστιανισμό μέσω του Μανιχαϊσμού και του Ζοροαστρισμού. Επίσης να γραφτεί στα πρακτικά ότι το σκακι και το τάβλι είναι Περσικής καταγωγής και ότι τα λευκαρίτικά μας δεν πιάνουν πάζα μπροστά στα περσικά χαλιά που όλοι τα φθονούν και όλοι θέλουν να τα αντιγράψουν.

Anti-Christos είπε...

@Sceptic Anonymous: Αυτά που γράφεις, τα οποία δεν αμφισβητώ, μου τα έλεγαν κάποτε και οι Ιρανοί φοιτητές: "Δεν είμαστε ό,τι να'ναι, εμείς ανακαλύψαμε τον τροχό" κτλ, και ύστερα, τρία χρόνια μετά που είδα σε τι κατάσταση μου παρέδωσαν το διαμέρισμα, σκέφτηκα "γαμώ τον τροχό, τα περσικά χαλιά σας και το τάβλι σας!"

Σπάζω πολλή πλάκα που μία απλή ιστορία της καθημερινότητας, αναλύεται σε τόσο ιστορικό βάθος. Τελικά ποιός θα μου δώσει τα ενοίκια; Αυτό δεν μου το είπατε! :)

Μισταρκός είπε...

Καλά να τους κάνεις! έχω την περιέργεια να διαβάσω το email που τους έστειλες. :)

Sceptic Anonymous είπε...

@ Οικοδεσπότης

Κουβέντα να γίνεται! Αυτό που ξέχασα να σου πω είναι ότι οι Ιρανοί είναι όπως εμάς, δηλ. ποιος σε ρωτά και γενικά έχουν μια αποκτηνωμένη νοοτροπία, αλλά τρια σκαλιά πιο πάνω.

Και εννοείται ότι μεγαλοπιάνονται για την υπερήφανη καταγωγή τους ενώ στην ουσία οι πολλοί είναι άχρηστα κορμιά.

Τα λέφτα έχουν πετάσει και εννοείται ότι δεν θα τα δεις. Αλλά και αυτοί οι τρεις Ιρανοί θέλω να ελπίζω δεν είναι ακριβώς αντιπροσωπευτικό δείγμα! Ελπίζω δηλαδή.

Anti-Christos είπε...

@Sceptic: Εντάξει, δεν είναι ακριβώς όπως εμάς! Γνώρισα στην Αγγλία μερικές Ιρανές που δεν καταδέχονταν να βγάλουν την μαντίλα και οι οποίες βιάζονταν να τελειώσουν το μάστερ γιατί στην πατρίδα τους, ο πατέρας τους, τους είχε βρει γαμπρό να τις παντρέψει (χωρίς καν να τον έχουν δει εκείνες).

Θα μου πεις, και στην Κύπρο κάποτε γίνονταν αυτά, αλλά θέλω να πιστεύω ότι ξεπεράσαμε αυτό το στάδιο. Αν και, οι μισές Κυπραίες είναι όντως για να φορούν μαντίλα! Πέστε να με φάτε!

Rania είπε...

Έγραψες πάλι..σιγά να μην περίμενα 3 χρόνια. 3 μήνες και πολύ τους θα ήταν..

Οι νοικιαστές και οι landlords είναι σαν το λόττο! Ότι σου τύχει..οτι ράτσα και να είναι. Απλά με τους 'μουλλάδες' έχουμε μια προκατάληψη!

Christina είπε...

Προσωπικα νοικιαζω το διαμερισμα σε 2 κοτζιακαρουες Εγγλεζες.Με εχουν ηδη πληρωσει προκαταβολικα ολο τον 1χρονο και ηθελαν να τους κανω 2χρονια συμβολαιο να πληρωσουν και τα 2χρονια προκαταβολικα αλλα αρνηθηκα.Οπου να σαι τελειωνει ο χρονος και θα τους ανανεωσω το συμβολαιο τελικα και παλι θα με πληρωσουν ολους τους μηνες μπροστα.

Anti-Christos είπε...

@Christina: Έπρεπε να δεχτείς! Αν είναι όντως τσατσόγριες, τη βγάζουν - δεν την βγάζουν τη χρονιά! Θα σου έμενε κι ένας χρόνος καβάτζα!

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να δεχτείς! Αν είναι όντως τσατσόγριες, τη βγάζουν - δεν την βγάζουν τη χρονιά! Θα σου έμενε κι ένας χρόνος καβάτζα!

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!!!!!! Γαιδουρινό αλλά καλόοοο!!!! :p

CyQr είπε...

Σόρρυ, δεν κρατιέμαι να μην το σχολιάσω:

"Για Όλα Φταίει ο Θεός!"

Σε τίποτα δεν φταίει ο θεός, γι' ΟΛΑ φταίνε οι ακόλουθοι του!

Όσον αφορά για τους ενοίκους, καλά και άντεξες 3 χρόνια...εν ζήτημα αν θα είχα ένα χρόνο υπομονή.

postbabylon είπε...

Nomizw oti ginetai (yper)analisi vathous epeidh to post sou eshei ratsistiko xarakthra. Oi pio polloi (servidora incluida)prospathoun na sou ypodeiksoun oti parolo pou eishes mian arnhtikh empeiria ennen antiprosopeutikh gia ena olokliro politismo,h gia enan lao, h gia mia "ratsa" opos laleis esy.

Anti-Christos είπε...

@Postbabylon: Σε έπιασαν τα αριστερά σου και δεν κρατιέσαι. Πόσο με νευριάζετε που λύσατε όλα σας τα προβλήματα και ξαφνικά καίγεστε για τον ρατσισμό! Αν έβριζα ενοικιαστές Νορβηγούς, δεν θα σου καιγόταν καρφί. Ούτε θα έβλεπες κάτι το ρατσιστικό στο κείμενό μου. Απλά ενδόμυχα συμφωνείς ότι πρόκειται περί κούλλουφων και μου το παίζεις Κουκουμά ή βουλευτίνα.

@CyQr: Το "Για όλα φταίει ο Θεός" κατ' ακρίβειαν, είναι νέο τραγούδι της Βίσση.