Τρίτη, Αυγούστου 31, 2010

Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Γεγονός:


3500 Κύπριοι μαθητές έδωσαν φέτος εξετάσεις για τα ΑΕΙ Ελλάδος.


1000 και βάλε Κύπριοι νεαροί έδωσαν φέτος το παρόν τους στις ακροάσεις για το X-Factor 3.


Κατά τη γνώμη μου, είναι θέμα χρόνου να αντιστραφούν τα νούμερα, με τόσα νούμερα...Μία μάνα αναστενάζει στο τηλέφωνο:Όι, όι, δεν την έπιασαν την Παναγιώτα μου στο X-Factor. Κλαίει τζιαι οδύρεται που το πρωί. Σέρνεται πάς στο χαλί, τρώει την ταπετσαρίαν του τοίχου, έσπασεν μας. Τι κλαιεις κόρη, λαλώ της. Δεν επέρασες Ελλάδα, και τι έγινε; Θα σπουδάσεις Κύπρο. Να σε γράψω εγώ στο Get On Stage 2, να γίνεις τραγουδίστρια. Γιατί, Τούλλα μου, πόσον διαφέρουν τα πανεπιστήμια που τα κολλέγια; Ούλλα τα ίδια σκατά ένει. Δηλαδή, στο X-Factor εν άλλα τραούθκια που εννά τους μαθαίνουν τζιαι στο Get On Stage άλλα; Τα ίδια μπουζούκια τζιαι ποδά τζιαι ποτζιεί! Έτο, επειδή το X-Factor παρουσιάζει το ο Σάκης, εκάμαν μου τα entry requirements πιο δύσκολα!Τούτον που εκατάλαβα εγώ, είναι ότι στο τέλος ούλλοι εννά στραφούν έσσο τους! Είδαμε τζιαι τους περσινούς που αποφοίτησαν που το X-Factor τι εκατάφεραν! Τωρά αναγνωρίζονται τζιαι τα κυπριακά talent shows, εν έχουμε ανάγκη τους καλαμαράδες. Ειδικά με τόσην κρίση… Ο Ρέμος τζαι η Κοκκίνου πιο συχνά τραγουδούν στο Παβίλιον παρά Αθήνα! Τζιαι εν εκατάλαβα ππέφτει τους λλίη κοτζιάμου Ευρυδίκη τζιαι Μεταξόπουλος που εννά διδάσκουν στο Get On Stage 2; Δηλαδή τι; Όσον εδίδασκε στο Fame Story ήταν ούλλα καλά, τζιαι τωρά επειδή επήρεν μετάθεση σε κυπριακό κανάλλι, τάχα επάττησεν; Εμείς εν είμαστε τόσον κομπλεξικοί!


Μα, αυτόν της εξηγώ! Εφαντάστηκες να περνούσες κόρη μου στο X-Factor τζιαι να έππεφτες στην τάξην του Μουρατίδη; Να κάθεται να ασχολείται με τι εφόρησες, ίνταλοϊς έκαμες το μαλλίν σου; Όι, όι, οι κορούες εν έχουν υπόθεση στην τάξη του Μουρατίδη! Κάθε χρόνον κάμνουν παράπονα! Άσε που η Παναγιώτα μου έσιει τζιαι λλία κιλά παραπάνω, δεν θα άντεχε τόσον ψυχολογικόν πόλεμο. Βέβαια, ας ετόλμαν να της πει οτιδήποτε, κατευθείαν στον Λάτσιο ήταν να ισιώσω με τον παπάν της! Να τους τα κάμει ούλλα λίμπα ο τζίυρης της! Αλλά, η Παναγιώτα μου είσιεν το καημό να περάσει στο X-Factor University για να μπει στην τάξη του Θεοφάνους. Άρεσκεν της που μητσιά. Που τον τζιαιρό της «πυξίδας!» Ξέρεις, λαλούν, ότι επειδή εν Κυπραίος, βοηθά Κυπραίους. Διά τους τα θέματα! Τι εννοείς εξεπούλησεν την Ήβη; Εκακοβλάβηκε; Κοτζιάμου ντουέττο έκαμε φέτος με τους Stavento. Η Παναγιώτα μου όι ντουέττο, τζιαι με φωνητικά στον Τσιαλίκκη εννάν χάππι!Τι; Ε, όι τζιαι να την γράψω στο Performance του ΡΙΚ. Επήες να πεις τζι’ είπες ρε Τούλλα! Είπαμε, η Παναγιώτα μου εν αδύνατη, αλλά όι τζι’ έτσι. Εν με ενδιαφέρει ότι αν κερδίσει εννά πάει Γιουροβίζιον. Κάμνεις δαμέ τα πρώτα μαθήματα τζιαι μετά ιμίsh στέλλουν σε εξωτερικό. Έννεν έτοιμη η Παναγιώτα μου για τα ξένα. Τι εννά τρώει στη γιουροβίζιον, πώς εννά αντέξει τις κρυάδες της Γερμανίας; Μια φοράν την εστείλαμε κατασκήνωση στη Βουλγαρία τζιαι ούλλο στα τηλέφωνα ήταν: «Μάμμα, βαρκούμαι, μάμμα βαρκούμαι!». Εν πάει Performance. Θα την στείλουμε στο Get On Stage, συμφωνεί τζιαι ο παπάς της, τζιαι αν δεν περάσει ούτε τζιαμέ, ο Θεός εν μεγάλος! Που το 2011 αρκέφκει το Greek Idol 2, εν εχάθηκε ο κόσμος. Είδες τη Βαλάντω τζιαι την άλλη την Παφιτού. Ως τζιαι τούτες επεράσαν, εν καλλύττερες σου σιόρ, λαλώ της. Συναυλίες με τη Βίσσιη εκάμαν φέτος το καλοτζιαίρι, εν λίο πράμαν;Έτσι ένει. Σε τούντην ζωή, κανένας εν χάννεται!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν υποψιαστώ ότι ο παραπάνω διάλογος είναι πραγματικός... τι να πω; Σηκώνω ψηλά τα χέρια! Ζήτω ο υπαρκτός σουρεαλισμός! :Ρ

Ανώνυμος είπε...

Έξυπνο ποστ.
Άσχετη ερώτηση: πώς μπορώ να βρω πληροφορίες για το πρόγραμμα που παρακολούθησες στη Βαρκελώνη; Ακούγεται πολύ καλή ιδέα.

Αχάπαρη είπε...

Πλάκα πλάκα τούντο το ποστ is so true it becomes scary.

Kυρία Αλιφέρη μου εγκρίνετε το σχόλιο μου? Μην ξεχνάτε σας αγαπώ χεχε (τι θυμήθηκα τωρα)

Η μάγισσα του Πορτομπέλο είπε...

Xaxaxaxaxaxa..ena exo na po. Eisai pragmatika apisteytos. Grafeis panta toso perigrafika pou o anagnostis niothei oti vionei tin katastasi i toulaxiston einai aytoptis martyras tis :)

Anti-Christos είπε...

@Μάγισσα του Πόρτο Μπέλλο: Σε ευχαριστώ και καλωσόρισες. Είμαι σινγκλ, πότε θα πάμε για καφέ;

@Anonymous: Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι:
http://www.donquijote.org

@Αχάπαρη: Εντυπωσιάστηκα που ξέρεις τις ατάκες της Αλιφέρη, πρέπει να 'σαι κι εσύ του "τζιαιρού" μου!

Rania είπε...

Χειροκροτώ όρθια! Έγραψες...

Eólica είπε...

Χαχαχα πολλά καλό! βλέπω το το μέλλον μπροστά μας!