Κυριακή, Δεκεμβρίου 28, 2008

Το Πάρτι Αρχίζει, ο Έρωτας Επάνω μου Στοιχηματίζει.

Όπως προέβλεψα, το διεστραμμένο μου μυαλό μεγαλοποίησε και πάλι τα μεγέθη. Έζησα ωραίες στιγμές αλλά και πάλι τα φανταζόμουν όλα πιο ωραία. Τελικά με τα μυαλά που κουβαλώ δεν θα αξιωθώ να ζήσω μισή ευτυχισμένη στιγμή σε αυτή τη ζωή.

Δεν το ελέγχω όμως αυτό το πράγμα! Από τη στιγμή που δύναται να μου εντυπωθούν ωραίες παραστάσεις στη φαντασία μου, γιατί να μην γίνεται να πραγματοποιηθούν σε ανάλογο βαθμό στην πραγματικότητα;

Τέλος πάντων, δεν το ψάχνω περισσότερο το ζήτημα, διότι δεν θέλω να αμαυρώσω τη μνήμη του πάρτι και κυρίως της προσπάθειας! Άλλωστε, μετά τη μία το πρωί πέρασα καταπληκτικά! Χόρεψα όπως είχα να χορέψω από τον καιρό που ήμουν φοιτητής στο 1ο έτος! Αλλά χρειάστηκαν να περάσουν 4 ώρες για να «ζεσταθώ» οι οποίες ομολογουμένως, ήταν θανατηφόρες και μου έκαναν τα αρχίδια αερόστατα!

Θέλω να ευχαριστήσω:

- Κόσμο που παρέστη, ανατρέποντας τις προσδοκίες μου! Ήταν συγκινητικό να βλέπω κόσμο να παρίσταται άνευ υποχρέωσης, δεδομένης της χλιαρής σχέσης μας. Πήρατε μπόνους, μπράβο!

- Κόσμο που δεν παρέστη, ενώ δήλωσε πως θα παρίστατο. Θα χρειαστείτε καλή δικαιολογία για να πάρετε συγχώρεση, αν και σας ευχαριστώ που με απαλλάσσετε από τον βραχνά να ξαναμπώ στον κόπο να σας καλέσω στα επόμενα γενέθλια! Επίσης, μάθετε, ότι άμα ο άλλος δεν τα καταφέρνει να παραστεί, ειδοποιεί, ή εν πάση περιπτώσει απολογείται με την πρώτη ευκαιρία. Είναι θέμα savoir vivre!

- Κόσμο που δεν με ξέρει, αλλά μπήκε στον κόπο να έρθει για να με γνωρίσει. Standing ovation ladies! Πιο μεγάλη τιμή δεν θα μπορούσατε να μου κάνετε, και εύχομαι να υπάρξει συνέχεια.

Τέλος, ευχαριστώ τον κόσμο με τον οποίο δεν έχω πολλά πάρε-δώσε (πια) αλλά ήρθε επειδή ξέρει πως η παρουσία του στο πάρτι θα ήταν αναγκαία για ψυχολογική υποστήριξη. Ξέρετε ποιοι και κυρίως ποιες είστε, πολλά ευχαριστώ!

Λοιπόν! Γύρισα σπίτι στις 5:00 το πρωί και έβαλα να δω το βίντεο από το σβήσιμο της τούρτας! Με έπιασαν κάτι νεύρα μες το χάραμα άνευ προηγουμένου! Ο τύπος που κινηματογραφούσε, ο οποίος είναι cameraman στο επάγγελμα και στενός μου φίλος, αντί να δείχνει την τούρτα, έδειχνε το video wall! Και να πεις ότι είχα τούρτα ό, τι – κι’ ό, τι; Κοτζάμ τούρτα με κρυμένο λαγουδάκι του playboy είχα! Τούρτα-σκηνικό, ύψους 1.70μ, χρυσοπληρωμένη και με δεκάδες χαμένες ώρες για να τη βάψω και να τη διακοσμήσω! Αλλά δεν πέρασε τίποτα απ’ όλα αυτά στην ιστορία, δυστυχώς! Ούτε η στιγμή που ως διά μαγείας εμφάνισα μια γκάιντα στη σκηνή και συνόδευα το «παρελθόν» απαθανατίστηκε.

Κοινώς, μαλακία! Τέλος πάντων. Ό, τι διασώθηκε από τα ανθεστήρια τα οποία διοργάνωσα, το παραθέτω, καθαρά για επικήδειους λόγους. Όπως θα διαπιστώσετε, η παράσταση ελάχιστα παραπέμπει στο βίντεο του Grace Kelly που παρέθεσα στην προηγούμενη ανάρτηση, αλλά εγώ αρνούμαι να αναλάβω την ευθύνη. Είχα αγνές προθέσεις, άρτιο εξοπλισμό, τώρα δεν μπορώ να αναλάβω να παίζω εκατό ρόλους! Ένας είμαι!


4 σχόλια:

drSpock είπε...

Θα υπάρξει!
Άσχετο, αλλά στο περίπτερο που λήστεψαν ψες στον Άγιο Δομέτιο είχα κατεβεί λίγο πριν για να ζητήσω οδηγίες. Πόσο πιο επεισοδιακό μπορούσε να γίνει το βράδυ μου?!

Nisyrios είπε...

Ρε συ, αυτό δεν ήταν πάρτυ! Ηταν υπερπαραγωγή!

Ανέβασε κι άλλο υλικό!

(Και... χρόνια πολλα!)

Gourounella είπε...

Πως ο έρωτας επάνω σου στοιχηματίζει αυτό είναι πολύ γνωστό! Ψες είδα πολλές να διεκδικούν ένα χορό μαζί σου και αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο! Στο πάρτυ υπηρξε και χαμός και πανικός!! Και σκέψου αυτό το λέω εγώ που δεν ήξερα κανένα! Το show εντυπωσιακότατο! Μήπως έπρεπε να παίξει το happy birthday mr President? χεχε!
Γουρουνοευχές!

Ανώνυμος είπε...

amanamou!! yperparagwgiii!! ma pou to ekames re?