Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2008

ΑυτόγραφαΒλέπω το βίντεο και σκέφτομαι: Πόσο ερασιτεχνικό και "προσιτό" φαίνεται τελικά! Αλλά αυτό εγώ δεν το αισθάνθηκα καθώς έπαιζα υπό το φώς των προβολέων! Έλεγα τα λόγια και ξεχνούσα το ετοιμόρροπο σκηνικό, ξεχνούσα πως στους θεατές βρισκόταν μόνο η θεία μου, η γιαγιά μου και δέκα πληρωμένοι φίλοι...

Τελικά το μόνο που μετράει, είναι το τι έχεις μέσα στο μυαλό σου την ώρα που παίζεις. Και εγώ εκείνη την ώρα, νόμιζα πως έπαιζα στο Broadway. Με 1000 θεατές από κάτω.

Μπορεί εδώ να έγκειται και το μυστικό! Αλλιώς, τρελαίνεσαι και τα τινάζεις μια ώρα αρχύτερα!

Από τη φετινή εμπειρία κρατώ μόνο δυο άτομα, τα οποία χάρηκα ιδιαίτερα που τα γνώρισα και θα επιδιώξω επαφές μαζί τους και μέχρι την επόμενη παράσταση. (Και) Του χρόνου!

UPDATE: Η 3η παράσταση τελικά ήταν μακράν η καλύτερη! Με το που γκρεμίστηκε το σκηνικό στεναχωρέθηκα. Μπορεί να μου έσπαγαν τα νεύρα οι πρόσφατες, καθημερινές πρόβες, αλλά αισθάνομαι ότι θα μου λείψουν και αυτά που μισούσα, από αύριο. Το συνειδητοποίησα περισσότερο στο γλέντι που ακολούθησε σε μπουζουκερί. Ευχαριστίες σε όσους ήρθαν! :)

4 σχόλια:

Pixel Sprite είπε...

re ti gelio!! makari na hmoun ekei!
hazo! mou eleipses!

Ανώνυμος είπε...

to oti isoun apsogos en hriazete na sou to po, xeris to! ta ipolipa prepi na kanonisoume kafe/himo na ta sizitisoume ke apo konta. ise mia dinami pou en polla mitsis toutos o topos gia ta metra sou! :) alla je touto xeris to ;)alex

Angeliki είπε...

Atsssss!!!Eisai kalooooooooooooos!!!! Gia speakage se animation psinesai?????

Anti-Christos είπε...

@Pixel: Και εγώ σε πεθύμησα. Να τσακιστείς να έρθεις Κύπρο για δουλειά το συντομότερο.

@Αλεξία: Αυτό το σαββατοκύριακο δεν έχω κανονίσει κάτι. Θα σου τηλεφωνήσω! Και ευχαριστώ που με αγαπάς τόσο πολλά! :) Είναι αμοιβαίο αλλά θα στα πω από κοντά μην γίνουμε μελό από το μπλογκ!

@Αγγελική: Αν ψήνομαι λέει; Όποτε θέλεις! Όταν ήμουν 15 μαζευόμασταν με τους φίλους μου και κάναμε speakage στα κιν. σχέδια του Ντίσνευ. Κάναμε τσόντα τον Αλαντίν και βογγούσε η Τζάσμιν, θρυλικές εποχές, έχω εκπαιδευτεί σου λέω !! Περιμένω λεπτομέρειες!