Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2007

Αντίδοτο 2080

(Συνέχεια από το προηγούμενο)

2080 Μ.Χ – Σαν σήμερα, πριν από 100 χρόνια ο εθνικός μας ευεργέτης Αντίχριστος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη νήσο της Κύπρου, η οποία ως γνωστόν βυθίστηκε το 2045 από μεγάλο σεισμό.

Τα έργα του τα οποία δημοσίευε καθημερινά στο όπως ήταν τότε ευρέως διαδεδομένο διαδίκτυο σώθηκαν και ενέπνευσαν εκατοντάδες ποιητές, μουσουργούς και φιλοσόφους οι οποίοι έδωσαν προέκταση στις ιδέες και θεωρίες του. Σήμερα, πολλές θρησκείες και φιλοσοφίες βασίζονται στα πιστεύω του και δίνουν έμπνευση στους λόγιους ανθρώπους της χώρας μας.

Η μνήμη του τιμάται σήμερα, επίσημη αργία του κράτους, όπου και γίνονται διονύσιοι εορτασμοί ανά τη χώρα. Ο πρόεδρος της Ευρώπης, Πόρτος Βαν Κωλόν, σε μήνυμα του δήλωσε: «Είθε το ήθος του, το κύρος του και η λεβέντικη κορμοστασιά του να αποτελέσουν πρότυπα και για τις επόμενες γενιές ετούτης της πονεμένης χώρας.»


Σε τιμητική εκδήλωση που έγινε σήμερα στα παλάτια της Βιέννης, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του ανδρειάντα του από την πρόεδρο του θρυλικού του blog Ιωάννα Χ, η οποία και κατέθεσε στεφάνι. Εκεί παρευρέθηκε πλήθος υπουργών εξωτερικών από κρατίδια της Ασίας, Αμερικής και Αφρικής, καθώς και αντιπροσωπεία επισήμων από την Αυστραλία.

Η κομισιόν μελετά το ενδεχόμενο όπως τα επόμενα χαρτονομίσματα ευρώ φέρουν το δεξί του γοητευτικό προφίλ. Η κ. Ιωάννα Χ. φανερά συγκινημένη, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

hahahahahhah re ti malakas eisai esy?hahahahahahhaha prwin geitona oso kai SKATA na imoun simera me ekanes na krataw tin koilia mou apo ta gelia!!!! 8EOS!!!