Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2006

My Eleven Euros Now !

Στα ύψη εκτοξέυθηκε η αναγνωσιμότητα του blog μου με την μικρή Celine ! 43 Επισκέψεις σε μια μέρα, ρεκόρ ! Συγκινητική η προσέλευση σας, ούτε αιμοδότες να ζητούσαμε! Επιβεβαιώνεται λοιπόν, αυτό που έλεγε και μια καθηγήτρια μου στη νομική: "Οι υποθέσεις με βία και σεξ ξετρελλαίνουν το ακροατήριο". Μην ακούσετε για Monnié και αιμομυξία, φωτιά παίρνει η... AGB σας ! Λογικά αυτή τη στιγμή πρέπει να βρίσκομαι στο Κάρντιφ και να πελαγώνω μέσα στα κτίρια του πανεπιστημίου, να βλαστημάω τα enrollment papers και να ξυπνώ με Χριστοπαναγίες. Δεν διαθέτω ίντερνετ στο δωμάτιο ακόμη, οπότε το σημερινό επεισόδιο το βλέπετε μαγνητοσκοπημένο από τη Λευκωσία. Το έγραψα πριν φύγω δηλαδή, σας το λανσάρω σήμερα όμως, μην σας λείψω και πάθετε ότι παθαίνουν οι γονείς μου το καλοκαίρι που δεν δείχνει 'βέρα στο δεξί'.
  • Σήμερα θα αναπωλήσουμε τις χάρες της Inga Zurichk. Γερμανίδα, 23 ετών, αστυνομικίνα ! Polizistin όπως λένε στο χωριό της. Διαγωνιζόταν για όλους τους τίτλους! Άλλη μια συμμαθήτρια μου από την σχολή Ισπανικών της Βαρκελώνης. Όταν δεν το έπαιζα πρίγκηπας με την μικρή Celine, επένδυα την αχαλίνωτη γοητεία μου στην γυναικάρα της φωτογραφίας. Αυτή ήταν όνειρο άπιαστο, ο μόνος λόγος που ασχολιόμουν μαζί της, ήταν επειδή 'έπρεπε'. Δεν γίνεται να πέσεις άμαχος. Θα παλέψεις για το όνειρο σου και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει ! Εν πάση περιπτώσει...
  • Βγήκαμε λίγες φορές. Ήταν υπέρ αρκετές για να ανακαλύψω την κρυόπλαστη φύση της, αλλά επέμενα. Μια νύχτα βγήκαμε για clubbing. Στα ακριβά της Βαρκελώνης! Αγοράζουμε ποτό και καθόμαστε σε κάτι σκαλάκια συζητώντας. Αφήνει το ποτό της δίπλα της, στο σκαλάκι, και φυσικά εγώ ο αόμματος, το πάτησα ! Τα παίρνει στο κρανίο η μικρή Χάιντι και έυθυς μετατρέπεται σε Στρατηγό Ναζί εν ώρα βασανιστηρίων. Γυρίζει, με κοιτάζει, στην ουσία με σουβλίζει με το βλέμμα της ! Άνετος εγώ: "Συγγνώμη, πες μου τι έπινες να πάω να σου φέρω άλλο!" Ούτε που το συζήτησε: "MY ELEVEN EUROS NOW!" ΄(Έντεκα ευρώπουλα έκανε το ποτό εκεί!) Επανέλαβε: "MY ELEVEN EUROS NOW". Πες μου παιδί μου τι έπινες να πάω να στο αγοράσω πάλι, είπα συγκαταβατικά και ψαρωμένα.

  • Γύρισε και μου χαμογέλασε με το ίδιο ύφος που ο λοχαγός μου στο ΚΕΝ αντιμετώπιζε τους αθώους νεοσυλλέκτους! "I am joking" μου είπε, και μου έχωσε και μια φάπα φιλικά στην πλάτη. Ότι και να πείτε έχετε δίκιο αγαπητοί αναγνώστες. Ήταν ίσως ο μόνος τρόπος να την χύσω.Τις επόμενες μέρες δεν είχα μούτρα να εμφανιστώ. Πήγαμε όμως, παραλία ένα απόγευμα μαζί και προκειμένου να παίξω και το τελευταίο μου χαρτί, αποφάσισα να της αγοράσω παγωτό για να την γλυκάνω. (Τι γελάτε, άφραγκος φοιτητής ήμουν, παγωτό να γλείψει και πολύ της πέφτει!) Στα πολλά, μου είπε ένα: "You're cute" και ξόφλησε. (Ετυμολογική ερμηνεία από το Oxford English Dictionary, 'Cute' = Ugly, but adorable) !! Tο μόνο λάφυρο που πήρα απ' την κυρία Inga είναι η φωτογραφία που βλέπετε. Όταν αποκοιμήθηκε πήρα θέση βολής και απαθανάτισα τα όρη και τα λαγκάδια της. Χαλάλι σου η ξεφτίλα μάνα μου ! Germany 12 points, L' Αllemagne douze points !

1 σχόλιο:

Dimitris είπε...

Καλο ταξιδι φιλε, περιμενουμε νεα σου απο την γη της Ευαγγελιας (και οχι της Επαγγελιας).