Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017

2017 - The Manual

Ποτέ δεν είναι αργά για να θέσεις στόχους για το 2017.

1.      Σταμάτα να επιζητάς την παρέα ανθρώπων που είναι μονίμως μπίζι. Αν τους ήσουν σημαντικός θα έβρισκαν χρόνο για να σε δουν. Αν δεν τον βρίσκουν, μην πιστεύεις σε μαλακίες δικαιολογίες, προφανώς ζουν μια χαρά και χωρίς εσένα. Ζήσε κι εσύ καλύτερα χωρίς αυτούς.

2.      Σταμάτα να χάβεις φτηνές δικαιολογίες και επιχειρήματα. Stop buying bullshit, να στο πω αγγλικά να συνεννοηθούμε. Την αλήθεια την ξέρεις πολύ καλά κατά βάθος, και δεν είναι άλλη απ’ αυτήν που ξέρεις. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που σου διαφεύγει. Πίστεψε στην αλήθεια σου και δράσε βάσει αυτής, όποιο κι αν είναι το τίμημα. Μόνο έτσι θα σε σεβαστούν.

3.      Αρρώστησες, εγχειρίστηκες, πέρασες ξυστά από τον τάφο. Γιατί κάθεσαι και σκας; Γιατί χάνεις τον ύπνο σου για τον οποιονδήποτε; Γάμα τον. Και γάμα τον ανελέητα, δίχως τον παραμικρό οίκτο. Εσένα δεν σε λυπάται κανένας. Μην τους λυπάσαι ούτε εσύ.

4.      Μην ξανακάνεις ποτέ τον μεσάζοντα / ειρηνευτική δύναμη / ψυχολόγο ανάμεσα σε καβγά δύο γυναικών. Δεν πρόκειται για δύο ευαίσθητες ψυχές που δεν ξέρουν να διαχειριστούν την απογοήτευση. Στο 99% των περιπτώσεων πρόκειται για εγωπαθείς σκύλες που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η  μία είναι ικανότερη από την άλλη. Απεναντίας, ψήστες με λόγια και βάλτες να σκοτωθούν περισσότερο. Ψήσε ποπ κορν και κάνε χάζι με το θέαμα.

5.      Βρες δουλειά αλλού. Φύγε γρήγορα. Πάρε οπωσδήποτε και τον γιο σου μαζί. Αν σε σταματήσει ο οποιοσδήποτε, γίνε ο Μπάτμαν και σκότωσέ τον με τα ίδια σου τα χέρια. Μη σιχαίνεσαι τα αίματα, θα φοράς γάντια.  

Το ξέρω ότι είσαι ανάξιος να πραγματοποιήσεις έστω και το μισό από τα πιο πάνω. Ελπίζω να με εκπλήξεις ευχάριστα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για το ένα συμφωνώ και επίσης εφαρμόζω εδώ και καιρό το εξής: διαπίστωσα ότι κάποιοι «φίλοι» υπήρχαν μόνο αν τους τηλεφωνούσα εγώ για κάνουμε κάτι. Αποφάσισα θα έχω μόνο ισορροπημένες σχέσεις, θα τηλεφωνώ και επιδιώκω να κάνω πράγματα με άτομα που επίσης επικοινωνούν μαζί μου με δική τους πρωτοβουλία. Έχει κάποια άτομα που δεν έχω πάρει τηλέφωνο για χρόνια τώρα (που παλιά έπαιρνα) και ούτε ένα μήνυμα αν υπάρχω ακόμη.

Αραιά, κάνω κάποιες εξαιρέσεις για εξ αίματος συγγενείς μόνο.