Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2016

Και Το Βραβείο Πάει...

Αγαπητή Τάμτα, πριν ανοίξεις τον φάκελο, ας δούμε τις υποψηφιότητες για το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου υποψήφιου βουλευτή! 

Και το βραβείο πάει...

9 σχόλια:

Moonlight είπε...

Ο κύριος Χρυσοδόντας λείπει! :(

Woofis είπε...

Η Τάμτα που κολλά;

Anti-Christos είπε...

@woofis: Γιατί όλοι οι άλλοι πού κολλούν;
Η Τάμτα χρησιμοποιήθηκε ως σημείο αναφοράς της ευρύτερης ελαφρότητας που χαρακτηρίζει την κατάσταση μας και αυτά τα βίντεο.

Ανώνυμος είπε...

Το βραβείο να δωθεί στον πιο νερόβραστο, ατάλαντο και γενικά εκτός τόπου και χρόνου υποψήφιο βουλευτή (και γενικώς Κύπριο) που έχω δει μέχρι στιγμής.

Και κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται 42 χρόνια μετά την εισβολή, ένας 33χρονος να είναι πρόσφυγας.

http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-paraskinio/40/304128/ta-anyparkta-periousiaka-tou-stoicheia-gnostopoiise-o-chatzisavvas

Beatrix Kiddo είπε...

εν μπορώ θεέ μου, λες και είμαστε καθυστερημένοι, μα που νομίζουν ότι απευθύνονται τούτοι ούλλοι;

ο άλλος επήε με το πόθεν έσχες! είπε θα το φκάλλει κάθε χρόνο για να μας αποδεικνύει ότι εν κλέφκει. λες και αν κλέφκει εν καμιά δυσκολία να το χώσει.

http://cyprusnews.eu/deltia-typou/4195963-2016-03-15-09-35-49.html

Invictus είπε...

Με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει εκδόσει ομόφωνη απόφαση υπέρ του κύριου Αντώνη Φανιέρου. Ως εκ τούτου, ο κύριος Φανιέρος θα είναι και επίσημα υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές του Μαΐου. Να μου επιβεβαιώσει παρακαλώ ο κύριος Βιντιάδης αν έχουμε έτοιμο το προεκλογικό σποτάκι του κύριου Φανιέρου...

drakouna είπε...

Μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι η Σάβια τζιαι η Ξένια εν το ίδιο πρόσωπο?
Επείσης, δεν περίμενα να το πω, αλλά δίπλα στον Δρ Αντώνη Στυλιανού, καθηγητή και wannabe θεολόγο, το φιλμάκι του Χατζησάββα origami είναι μια χαρά normal.

Τέλος, ο Δώρος Παφίτης εν φανερό ότι αντιγράφει το Δίπλαρο. Το γάλα με τριαντάφυλλο του λείπει.

(και μόνο στη σκέψη ότι ο Δίπλαρος ξεκίνησε trend με γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους και drones που υπερίπτανται, πάω να κόψω φλέβα)

Ανώνυμος είπε...

Τα κόμπλεξ του Χατζησάββα συνεχίζονται. Πρώτα, μπλόκαρε την προβολή του διαφημιστικού του βίντεο από άλλες σελίδες. Δεύτερον, την τελευταία φορά που έλεγξα, στις 7000 περίπου προβολές, είχε καμιά 100η like, και πάνω από 5000 dislike, τα οποία και διέγραψε. Ούτε επιτρέπει σχόλια. Και μετά βγαίνει και ευχαριστεί για την πρωτιά και ότι έχει το δημοφιλέστερο βίντεο. Είναι τρελός ρε ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Η τραγικότητα στο μεγαλείο της. Από που να αρχίσεις και που να τελιώσεις
@ Δρακούνα, 'οχι και γω για ένα διάστημα νόμιζα το ίδιο με εσένα.

Άμυ