Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2010

Τσίμπα...Να δεις αν Ονειρεύεσαι!

Είδες αυτή τη διαφήμιση, που η Καλομοίρα διαφημίζει την Domino’s Pizza;Αχ, Καβλομοίρα μου! Να ‘ξερες πόσες φορές μ’ άφησες και μένα με την πίτσα στο χερι!

Δεν βλέπω συχνά σεξουαλικά όνειρα. Ζήτημα αν είδα 10 φορές στη ζωή μου. Πάντα βλέπω ότι χαμουρεύομαι. Ποτέ δεν είδα ότι actually διεισδύω στην άλλη. Ούτε στα όνειρά μας δεν πηδάμε, καθώς βλέπετε...

Παρόλα αυτά, κατά καιρούς έχω ονειρευτεί:

- Ότι φιλιόμουν με την Καλομοίρα και με έσφιγγε επάνω της και μου έλεγε «Χρίστο σε αγαπώ» με εκείνη την αμερικανική προφορά. Θυμάμαι ότι η αίσθηση των βυζιών της που συμπιέζονταν πάνω στο φουσκωτό μου στήθος ήταν όλα τα λεφτά.

- Έχω ονειρευτεί ότι ήμουν γκόμενος της Βίσση και περπατούσαμε χέρι-χέρι στους δρόμους. Ο κόσμος μας κοίταζε διακριτικά και όλοι έλεγαν: «αυτός είναι ο νέος γκόμενος της Βίσση» κι εγώ καμάρωνα. Μπήκαμε μαζί σε μια τράπεζα και όλοι οι ταμίες μας κοίταζαν κι εγώ το έπαιζα cool αδιάφορος, σαν να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Παρεμπιπτόντως, αγαπώ την Άννα, αλλά προτιμώ την Καλομοίρα για γκόμενα. (Το όνειρο αυτό το βλέπω συχνά με παραλλαγές).

- Έχω δει ότι πηδούσα τη μαμά μιας φίλης μου (δεν σας λέω ποιας, αλλά νομίζω μου βγήκε περισσότερο ως μίσος, παρά ως κάβλα).

- Και τέλος έχω δει την Αλεξανδράτου να κοιμάται δίπλα μου με κάτι μαύρα εσώρουχα αλλά για κάποιο λόγο δεν με άφηνε να την αγγίξω.

Τώρα που το σκέφτομαι, περίεργο που δεν είδα ακόμα την Παπαρίζου. Εύχομαι, απόψε να δω ένα όνειρο-παρτούζα, στο οποίο να παίζουν όλες οι πιο πάνω! Α, και παρεμπιπτόντως, το concept της διαφήμισης της Καλομοίρας, είναι κλεμμένο από αυτό εδώ, με τη Shakira.

10 σχόλια:

homo anisorropus είπε...

:))) Ήμουν σίγουρη πως θα ελάτρευες αυτή τη διαφήμιση!!!! Και το αγαπημένο σου φαγητό και η γυναίκα των φαντασιώσεων σου! Τι αλλο να ζητήσεις!

Joy Tears είπε...

Από την Βίσση...στην Καλομοίρα?!?!
Έλεος φίλε μου!! Κύριε ελέησον!

Πε μου σε παρακαλώ: σκέφτονται οι άντρες τίποτε άλλο εκτός που το φίκι φίκι;; Πε μου αλήθεια!!

Anti-Christos είπε...

Μερικές φορές με προβληματίζει και η κλιματολογική αλλαγή, ο πολωνικός εξπρεσιονισμός, ποιός έφτιαξε το σύμπαν...

Anti-Christos είπε...

Και με το μπαρδόν κιόλας, αλλά ναι, Βίσση και Καλομοίρα! Ποιές ήθελες να φαντασιώνομαι; Την Αρβανιτάκη ή την Πρωτοψάλτη; Εσύ έλεος!

Αιθερας είπε...

καλά ρε φίλε, εν βρίσκεις πολλά ξενερωτική μέχρι αντικαβλωτική την τσιριχτή φωνή της Καβλομοιρας; :)

το να πηδάς τη μάνα μιας φίλης πάντος εν πολλά respect, τζαι ό,τι θέλει ας είναι, για μίσος , για κάβλα, για ό,τι θέλεις.

Η μαλακία με έτσι όνειρα είναι ότι πρέπει να πλύνεις τζαι σεντόνια την επομένη : )

Anti-Christos είπε...

Με την Καλομοίρα λιώνω, ό,τι και να κάνει! Είμαι τρελλά ερωτευμένος με αυτό που είναι και μου θυμίζει και τον έρωτα της ζωής μου σε πολλά σημεία!

Ανώνυμος είπε...

Μαααα την καλομοίρααα??? Ου γριστός ρε Χρίστο! :p

Joy Tears είπε...

Σαν να και είσαι λλίο επιθετικός ή φαίνεται μου; Εν είπα τίποτε για την φάτσα της Καλομοίρας και ούτε σου είπα να φαντασιώνεσαι την Πρωτοψάλτη. Απλώς επειδή η ιδιότητα και των δυο (Βίσση και Καλομοίρα) είναι τραγουδίστριες, απόρησα πώς τις συνδυάζεις.

Μεν αρπάζεσαι, εν τζιε εξίτιμασα την!

Anti-Christos είπε...

Καθόλου επιθετικός, αφού το ξέρεις ότι σε συμπαθώ (κατά βάθος - διότι στην επιφάνεια πλέει ο Χριστόφκιας!) χαχαχα :)

Joy Tears είπε...

χαχαχα καλά! Μην μένεις στην επιφάνεια.
Διάβασα τα greatest hits σου και άρεσε μου πολλά το ποστ για τα ονόματα και οι 3 μάγοι!! Έφυρες με!