Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2015

Για Την Ηλικία Σου, Καλή Η Μαλακία Σου.

Αναδρομή σε τηλεοπτικές στιγμές των πολιτικών που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας αυτές τις μέρες:Ο Πρωθυπουργός , Αλέξης Τσίπρας με κόμη Beverly Hills 90210, σε εκπομπή της Παναγιωταρέα, διεκδικεί, και προσπαθεί να εξηγήσει, το δικαίωμα του μαθητή στο σκασιαρχείο.
Η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, 18 (ξεραμένων) Μαΐων, εξηγεί στην κάμερα ότι «δεν θέλει να κυβερνάται από πολιτικούς», αλλά θέλει να κυβερνήσει η ίδια «με μια παρέα φίλων της».
Ο τέως (πόσο ωραίο ακούγεται), Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος, εν έτει 1993, σε ηλικία 32 ετών, με το πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι το λαιμό και με άκρως αριστοκρατική προφορά, ξεδιπλώνει οικονομικές θεωρίες στον παρουσιαστή του BBC. Το λάγνο βλέμμα του στο  3:36’, προκαλεί σύγκρυο και ανατριχίλα ακόμα και σήμερα.  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Omg! Ο μπραντον, η αντρεα και ο ντυλαν. Θεικο!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα..Να'σαι καλά!!! Mε έκανες και γέλασα :D


Cloudia

Moonlight είπε...

Ρε τον Τσίπρα θυμούμαι τον το 2004 που επήα να σπουδάσω Ελλάδα και για μένα ήταν σαν ένας που τους "μεγάλους" φοιτητές που εκουλιάζαν στη γραμματεία όποτε είχαμε εγγραφές ή βιβλία ή κάτι που μάζευε κόσμο τζι επροσυλητίζαν μιτσιούς να γραφούν στες παρατάξεις τους. Απλά τούτος εξέφυγε τζι εφκήκε στες τηλεοράσεις.
Εντ ο πίστευκα στες προηγούμενες εκλογές ότι είχε τσανς να πάρει έτσι ποσοστά.....

Mademoiselle Hyde είπε...

Χαχαχαχα που τα βρίσκεις!!!

Ξενοφίλιος είπε...

προς υπεράσπιση της Κωνσταντοπούλου αφήνω δαμαί τούν'το βίντεο τζιαι όποιος εκατάλαβεν, εκατάλαβεν...

https://www.youtube.com/watch?t=239&v=wWdut0XaUj8