Κυριακή, Ιουνίου 02, 2013

Το Χαλί Βάφτηκε Κόκκινο

Τα ένθετα περιοδικά του Σαββατοκύριακου, που ήταν μία από τις αγαπημένες μου συνήθειες, έπεσαν θύμα της κρίσης. Εδώ και καιρό έχω αποφασίσει να τα συμπεριλάβω στις περικοπές. Άλλωστε τα διαβάζω όλα ονλάιν. Σήμερα, όμως, βαριόμουν πάρα πολύ, πήγα σε ένα καφέ να κάτσω να περάσει η ώρα μου και είπα να αγοράσω τον Φιλελεύθερο να τον ξεφυλλίσω. Πήρα και το DownTown. Με το που το άνοιξα στα κοσμικά έτυχα μετωπικής σύγκρουσης με νταλίκα 15 μεγατόνων.

Δες εδώ:Η Αντρούλλα Βασιλείου στα κινηματογραφικά βραβεία των Καννών. Μια εικόνα, χίλιες λέξεις και δεκαπέντε δισεκατομμύρια λάκες για την κουπ της. Μα, τι να πρωτοσχολιάσω;!

Κατ’ αρχάς αντιλαμβάνεσαι ότι με την εκεί παρουσία της κυρίας Αντρούλλας, αναβαθμίστηκε τα μάλα ο θεσμός. Πρόκειται για την πρώτη Αντρούλλα σε ολόκληρη την υφήλιο που πάτησε το πόδι της σε τόσο σημαντικά βραβεία. Επίσης, πρόκειται και επίσημα για την πρώτη Κύπρια πολιτικό με κατάληξη ονόματος σε '–ούλλα' που γίνεται ένα με το παγκόσμιο γκλάμουρ. Καμία Πραξούλλα, καμία Σωτηρούλλα, και καμία σωτηρία γενικότερα γι αυτόν τον τόπο.

Φήμες που θέλουν την Ατζελίνα Τζολί να μπαίνει στο θέατρο από την πίσω πόρτα για να αποφευχθεί η σύγκριση παραμένουν ανεπιβεβαίωτες. Παρόλα αυτά, όπως βλέπεις, η χαρά της κυρίας Αντρούλλας μας που πάτησε σε κόκκινο χαλί είναι τόσο μεγάλη που έκοψε λίγο από την άκρη του, και το τυλίχτηκε για φόρεμα, όπως η Φροϊλάιν Μαρία στη Μελωδία της Ευτυχίας με τις κουρτίνες.

Επίσης, λέγεται ότι ειδικά για φέτος δεν απενεμήθη Χρυσός Φοίνικας. Αντ’ αυτού δόθηκε στον νικητή το «Χρυσό Φοινικοτό» διά προφανείς λόγους.

Χριστέ μου! Δεν έχουμε ούτε μια γυναίκα πολιτικό που να μην προκαλεί ανατριχίλα! Κι αν κάποια εξαιρείται και βλέπεται, δυστυχώς δεν υποφέρεται. Είδα τη φωτογραφία στο περιοδικό και ούτε ένα «άσε μας κουκλίτσα μου» δεν μπόρεσα να αρθρώσω.


Δικαίως νομίζω.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επίε με έτσι μαλλί στα βραβεία?? Για όνομα του Θεού!!!

Unknown είπε...

Κοίτα, που ούλλες τις "ουλλες", νομίζω επήεν η πιο decent τουλάχιστον.

Τι?? Επροτιμούσετε να πάει η Πραξούλλα???

Beatrix Kiddo είπε...

έβαλεν και το στράμπλεξ της και επήε! :D

Αχάπαρη είπε...

Μόνο μια Κυπραία μπορεί να σταθεί επάξια σε έτσι τόπους: H Eλση.

Rania είπε...

φήμες που θέλουν την Πραξούλα να τρώει τις σάρκες της απο την ζήλεια της κρίνονται ως αναληθής!:p

Joy Tears είπε...

Τς τς τς κι ύστερα έχεις παράπονο που κάποιοι σε λένε αντιπαθητικό ρε παιδάκι μου!
Μόνο κακίες λες!! :)))

χχ

Anti-Christos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

τα σχολια της ειρηνης χαραλαμπιδου στο facebook αναμένω να σχολιάσεις...φαντάσου κατάντια, πόσο ένας βουλευτής ρίχνει το επιπεδο του, στην τελική ένας πολιτικός δεν δικαιούται να λείπει διακοπές στις 15, 20 ιουλίου και 15 αυγούστου? ε ρε υποκρισία σε αυτόν τον τόπο, λες και τα προβλήματα μας είναι εκεί!!!!
κωνσταντινος

Mia Petra είπε...

Η μελωδία της ευτυχίας!! Χαχαχαχα!
Άπαιχτος μάνα μου! Σε φιλώ! :)))

Dreamer είπε...

εκοντεψε το τελος. ειμαι σιουρος πλεον.