Πέμπτη, Μαΐου 28, 2009

Είεν τες Πομπονιέρες η Κουμπάρα;

Ο γάμος της κόρης του Χριστόφια με τον «συναγωνιστή» της (sic), θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο αν δεν απατώμαι, στους κήπους του Κύκκου. Διαβάζοντας διάφορα θέματα σχετικά με αυτό το πανηγύρι στο DownTown, αλλά και στον ημερήσιο Τύπο, επιβεβαίωσα κάποιες σκέψεις μου, για τις οποίες μου αξίζουν τουλάχιστον συγχαρητήρια.

Επιβεβαίωσα ότι:

Οι λαϊκοί, οι αριστεροί και λοιποί ‘βασανισμένοι’ της Κύπρου, όταν πάρουν λίγο χρήμα και εξουσία στα χέρια τους συμπεριφέρονται χειρότερα και από τους δήθεν φασίστες-αριστοκράτες. Η υποτιθέμενη ταπεινή ιδεολογία τους υπάρχει μόνο ως αποτέλεσμα ανικανότητας να εφαρμόσουν μια πιο αλαζονική στάση ζωής. Όταν οι συγκυρίες τους το επιτρέψουν… «ο σώζων εαυτό σωθήτω!» Ξυπνά μέσα τους ο καταπιεσμένος αυτοκράτωρ!Κλασικό παράδειγμα, ο χώρκατος που ζει σε καλύβα δήθεν από άποψη, αλλά όταν κερδίσει λαχείο, χτίζει σπίτι με Παρθενώνα στην πρόσοψη! (Το παράδειγμα με τον Παρθενώνα στην πρόσοψη, ατυχές στην περίπτωση του Χριστόφια).

Πώς αλλιώς δικαιολογείται το ότι, η δεξίωση του γάμου θα λάβει χώρα στους κήπους του Κύκκου, (που κατά τα άλλα είναι απαγορευμένοι για τον υπόλοιπο λαουτζίκο), ενώ για το styling της νύφης και της πεθεράς επιστρατεύτηκε η σχεδιάστρια μόδας Fani Xenofontos, η οποία βάσει του ανακοινωθέντος: "έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Anna Vissi και άλλα πρώτα ονόματα της ζώου business."

Εγώ τη μοδίστρα λυπάμαι. Διότι όσο να’ ναι, άμα έντυσες τη Βίσση, με τι ψυχικό σθένος να ντύσεις την Έρση; Την οποία Έρση σε τέτοιες περιπτώσεις, ούτε την ντύνεις, ούτε τη γδύνεις. Απλώς, στήνεις ένα παραβάν και την κρύβεις.

Ένας γάμος λαϊκός, αμιγώς σοσιαλιστικός κατά τα άλλα, όπως αρμόζει στο προφίλ του προέδρου μας, που προ πάντων δηλώνει άθεος, αλλά ακολουθεί τα θρησκευτικά μυστήρια εθιμικά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις για πότε θα «σου δειχτεί» ο Θεός και θα πρέπει να μετανοήσεις.

Oh, good God!

Χίλια χρόνια να ζήσει το Χριστοφέικο, να έχουμε να γελάμε. Εμένα αυτό που με συνθλίβει, δεν είναι το Χριστοφέικο. Εμένα με συνθλίβει το ότι ένα 55% ταυτίστηκε μαζί τους πέρσι στις εκλογές και θεώρησε ότι ο Σύντροφος, το σινάφι του, και όλα όσα πρεσβεύουν είναι άξια να πρεσβέψουν και την Κύπρο! Το καλύτερο μας πρόσωπο, το μεγαλύτερο εξαγώγιμο προϊόν, μετά το χαλούμι! Και ακόμα χειρότερα, αυτό το lifestyle, αυτή η πολιτική, αυτή η έλλειψη αισθητικής βρίσκει σήμερα στο πρόσωπο του Χριστόφια αποδοχή της τάξης του 70%! Τζάμπα σπούδαζα τόσα χρόνια!

Και πάλι, δεν μου φταίει κανείς άλλος, παρά μόνο ο εαυτός μου. Που ακόμη δεν βρήκα μισό αρχίδι, να τα ξεπουλήσω όλα και να πάω να ζήσω αλλού…

Όσοι πάτε στον γάμο, να μου φέρετε παστίτσιην…

7 σχόλια:

Gourounella είπε...

Ευτυχώς επανήλθες και μας φτιάχνεις την μέρα!! χαχα!!Να πας να μας κάνεις αναμετάδοση! χεχεχε

Ανώνυμος είπε...

haireto ton perifano ellina.
re file o nikiforos tou tzikkou eshei kales sheseis me to akel.

kata ta alla simfono mazi sou. eprepe na kamoun ena politiko gamo tziame sto dimarheio tis lefkosias na tous pantrepsei i maurou tzai kanei me tous traoullopapaes.

Ανώνυμος είπε...

Μα η κόρη του του γιού της Αννούς εν να παντρευτεί σε εκκλησία;
Πως θα το αντέξει αυτό ο Δημήτρωφ..
Πάντως μπρρρ θα είναι ο πιο χωρκάτικος σοσιαλιστικός γάμος ever.

Εγέλασα πολλά με την Αλισαβού!! ΧΑΧΑΧΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ατυχής κατάληξη των "υποτιθέμενων" αριστερών...
έχεις δίκαιο...
τραγικό...
ααααααααχ.....
Ο Θεός να τους(και να μας)ελεήσει...!!!
Cat

Sike είπε...

«...του προέδρου μας, που προ πάντων δηλώνει άθεος, αλλά ακολουθεί τα θρησκευτικά μυστήρια εθιμικά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις για πότε θα «σου δειχτεί» ο Θεός και θα πρέπει να μετανοήσεις» - LOL

GZ είπε...

Η Fani Xenofontos δεν έντυσε τη Βίσση όταν μπήκε η Κύπρος στην Ε.Ε.;

Anti-Christos είπε...

@GZ: Nαι...