Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2011

Για Ένα Πόρισμα Ζούμε, Για Μια Παραίτηση Πεθαίνουμε!

Καλημερούδια και καλό μήνα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η σημερινή μέρα, αφού θα δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του κ. Πολυβίου.

Αντιγράφω από το λεξικό του Μπαμπινιώτη:

Πόρισμα = (το) {πορίσμ-ατος | -ατά, άτων} 1. Το σύνολο των συμπερασμάτων σχετικά με συγκεκριμένο ζήτημα: Σύμφωνα με το ~ του ιατροδικαστή, ο θάνατός του προήλθε από φυσικά αίτια || επιστημονικό / ιατρικό / ανακριτικό ~ || το ~των ερευνών|| τα ~ της επιστημονικής εφημερίδας 2. ΜΑΘ. Η πρόταση της οποίας η αλήθεια είναι άμεσα φανερή από ένα η περισσότερα προηγούμενα θεωρήματα. [ΕΤΥΜ. Μτγν. < αρχ. Πορίζω (βλ.λ.)].

Η αμέσως επόμενη λέξη που ερμηνεύει το λεξικό είναι η πορνεία, ενώ στην ίδια στήλη με το πόρισμα περιλαμβάνεται και η πορδή.

Είμαι εξαιρετικά περίεργος να δω πώς θα εξελιχτεί η μέρα. Αναρωτιέμαι, αν ο Πολυβίου επιρρίψει ευθύνες στον πρόεδρο πώς αυτός θα ενεργήσει; Θα παραιτηθεί; Μα, αν παραιτηθεί κατόπιν υποδείξεως άλλου, θα γίνει ρεζίλι. Ρεζίλι γίνεται συνέχεια θα μου πεις. Ναι, αλλά σ’ αυτή τη περίπτωση η παραίτηση θα είναι αποτέλεσμα υπόδειξης κάποιου διορισμένου από τον ίδιο. Άρα; Δυο φορές ρεζίλι. Επίσης, το ΑΚΕΛ έχει προμηνύσει εδώ και καιρό ότι ο πρόεδρος προτίθεται να εξαντλήσει την πενταετία του. Άρα, προς τι ο διορισμός του Πολυβίου αφού το κυβερνών κόμμα έχει προεξοφλήσει προ πολλού το τέλος; Για να φταίξουν όλους τους υπόλοιπους εκτός την αυτού εξοχότητα; Άσε μας! Τέλος, πες ότι ο Πολυβίου φταίξει μεταξύ άλλων και τον πρόεδρο, αλλά αυτός αμφισβητήσει το πόρισμα επικαλούμενος την παράλληλη διαδικασία που ξεκίνησε ο γεν. εισαγγελέας και η οποία –τάχα μου- φέρνει στο φως αντικρουόμενα συμπεράσματα. Τι θα γίνει;

Το έχεις καταλάβει ότι μόνο να μας συγχύσουν τους ενδιαφέρει; Να μας δώσουν τροφή για κουνουσμά για τους επόμενους δύο μήνες μέχρις ότου να βρουν κάτι άλλο να μας απασχολήσουν ενόσω αυτοί ρημάζουν ανενόχλητοι τον τόπο μέχρι το 2013;

Μπορεί βέβαια και να διαψευστώ. Μπορεί να αναλάβει ο πρόεδρος τις ευθύνες του, να παραιτηθεί, να πάει να παραδοθεί μόνος του στην αστυνομία, να φορέσει και μόνος τους τις χειροπέδες και να εξαγνιστεί ο τόπος. Μα, έκοψα τα χάπια και γράφω ό, τι θέλω! Χαχαχαχα!Μόλις μου έστειλαν δώρο αυτό το βίντεο. Δες και κλάψε τα πτυχία σου ανενόχλητος. "Πώς λαλούμεν το συνάουμεν πατάτες στα αγγλέζικα;"

Με αυτά κατά νου, ουδεμία τύψη νιώθω που έπαψε να με αφορά το θέμα και που απόψε θα πάω ελαφρά τη καρδία στη Βίσση μου. Άμα θέλετε να απαλλαγείτε από τον ζυγό της ηλιθιότητας, επαναστατήστε όπως προβλέπεται, δηλαδή φέρτε τα πάνω, κάτω. Και αν όντως διακρίνω στις προθέσεις σας το κατάλληλο πάθος, μπορεί και να σηκωθώ εν μέσω συναυλίας και να έρθω να γιορτάσουμε μαζί τη πτώση του προέδρου του 23%. Χαχαχα! Θυμήθηκα την Χρύσπα τώρα. Ξέρεις εκείνο το άθλιο τραγούδι που λέει «πού είναι οι άντρες οι 100%;»

«Πού είναι ο πρόεδρος του 100%;»
Σου βρήκα το soundtrack της ημέρας.

4 σχόλια:

Mana είπε...

ακου τι μαλακία έμαθα τωρα. ακόμη και να παραιτηθεί ο πρόεδρος (Yeah right υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνω μοντέλο παρά να παραιτηθεί ο Χριστόφιας) και να γίνουν πρόωρες, ο νέος πρόεδροςπου θα βγει θα είναι μέχρι το Φεβρουάριο του 2013 και μετά ξανά εκλογές!

Anti-Christos είπε...

Ναι, το ήξερα. Δεν πειράζει, ας είναι κι έτσι.

ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ είπε...

’Εχουν τόσο μάθει να βολεύονται στις ωραίες καρεκλίτσες τους που αμφιβάλλω αν θα τους επηρεάσει το όποιο πόρισμα.

Ανήρ Πάφιος είπε...

Τελικά, για να σου λυθεί η περιέργεια ο πρόεδρος δεν επέλεξε το μια ή δυο φορές ρεζίλι αλλά το πολλές φορές ρεζίλι.