Δευτέρα, Μαΐου 19, 2008

Διαπίστωση

Όταν ήμουνα μικρός, είχα την εντύπωση πως όταν μεγαλώσω θα γίνω μεγάλος καζανόβας! Χαρακτηριστικά, με θυμάμαι να βλέπω βίντεο-ταινίες με τον Γαρδέλη και τον Μιχαλόπουλο, που αλλάζανε γκόμενες αυστηρά και με συνοπτικές διαδικασίες, και έβλεπα στο πρόσωπο τους το alter ego μου. Έλεγα «και εγώ έτσι θα γίνω όταν μεγαλώσω!»

Τι σκατά συνέβησαν στο μεσοδιάστημα δεν μπορώ να καταλάβω! Πάντως πιο πολύ στον Ψάλτη φέρνω σήμερα….

Εν πάση περιπτώσει, το τι συνέβη και ‘εμάννεψα’ στην πορεία, ίσως δεν το μάθω και ποτέ. Είναι αξιοπερίεργο το ότι, ενώ επικροτώ και θαυμάζω τακτικές άντρα ‘φτύστη’ εγώ εμμένω σε πιο εγκεφαλικές προσεγγίσεις. Φτύσμου… Μπας και ξυπνήσω!

Πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις φίλε. Στο κάτω-κάτω, τι να το κάνω το καζανοβιλίκι στην Κύπρο. Απόψε, για παράδειγμα, βγήκα σε ένα μπαρ και έφριξα γι’ άλλη μια φορά με το σινάφι μας. Εκτός του ότι η μέση γκόμενα είναι κάτω του μετρίου, ενοχλητικά βαμμένη και επιτηδευμένα δήθεν, δεν ξέρει ούτε να φλερτάρει. Είσαι τυχερός αν καταδεχτεί να σου μιλήσει κατ’ αρχήν. Το αν το φλερτ της είναι ποιοτικό, είναι πλέον ψιλά γράμματα. Όλες οι ατάκες προβλέψιμες, ντεκαβλέ, δίχως ίχνος υπονοούμενου, έστω και για χιούμορ! Μη μιλήσω για τα greeklish που τα εκσφενδονίζουν με την πρώτη ευκαιρία και σου πέφτει! Και δεν σου ξανασηκώνεται...

Άσε, άσε, έχω μεγάλο πρόβλημα προσαρμογής στα πράγματα του τόπου.

Αλλά όσο ζω, ελπίζω! Θέλω να πω, ήδη άρχισαν και λιώνουν οι πάγοι. Πού θα πάει… Δεν θα βυθιστούμε (εντελώς);

΄Οσο συχνότερα βγαίνω εκτιμώ και κάποια άλλα πράγματα. Που θα έπρεπε να τους αποδίδω περισσότερη σημασία. Για σένα το λέω… και θα στο πω και σε λίγο, τηλεφωνικά και τήλε-φονικά!

Καλημέρα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

emena de me pires tilefwno opote den ennoouses emena :-(...

Angel

Anti-Christos είπε...

Ούτε αυτήν που έπρεπε να πάρω την πήρα τελικά...Αλλά πιστεύω ότι κατάλαβε...

φιλιά αγγελική μου!