Σάββατο, Αυγούστου 26, 2006

Δέκα με τόνο


Μάνα μου τους φίλους μου ! (Φτου-ροχάλα, Μην τους βασκάνω).


Σήμερα πήγαμε θάλασσα με τον Άρη και πάνω στη συζήτηση συνειδητοποιήσαμε πως το θρυλικό boyband κλείνει όπου να'ναι 10 χρόνια μαζί! Από το 1997 κρατά η σκούφια μας. Όταν ο γράφων αποφάσισε να τους φιλοξενήσει όλους μαζί στο εξοχικό του, στον Πρωταρά. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα δέναμε τόσο πολύ. Διαφέρουμε πάρα πολύ σαν χαρακτήρες, ένας Θεός ξέρει πως ήρθε και έδεσε η μαγ(ε)ιά.

10 Χρόνια μαζί ! Επέτειος, κι' εγώ είμαι ο υπαίτιος ! Μην σας πω ότι θα έπρεπε να λάβει εθνικές διαστάσεις το γεγονός. Και αν δεν λάβει, θα του δώσω εγώ. Με μια φιέστα που θα διοργανώσω του χρόνου ανάλογη με τα προηγούμενα πανηγύρια που στήσαμε. Για να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα μας... Τα βίντεος που γυρίσαμε, τις ιστορικές διακοπές που κάναμε. Από την Πάρο μέχρι την Νάξο και από την Ιταλία μέχρι την Κροατία που έρχεται, ή που τουλάχιστον θα έρθει.

Μια τούρτα με 10 κεράκια (μέσα από την οποία όλο και κάτι θα πεταχτεί να συντρομάξει τους καλεσμένους μας) για να γιορτάσουμε τις ατάκες μας, τα όσκαρς που ανταλλάζουμε σαν ψωννάρες, τα τραγούδια που γράψαμε και που θα γράψουμε, τους δέκα πιο αδύναμους κρίκους που αφήσαμε πίσω μας.

Δέκα κεράκια για τον Χάρη που τσαντίζεται όταν αποκαλώ με χαζά υποκοριστικά τις 'φίλες' μου και όταν πάω θάλασσα με 'ττόρο' Pocahontas. Δέκα κεράκια για το playstation του Ανδρέα, και δέκα κεράκια για τα 'δέκα λεπτά' που θέλει μέχρι να έρθει στον καφέ! Δέκα κεράκια για το κάθε αναπάντητο μήνυμα που στέλνουμε του Άρη, δέκα κεράκια για τον Μάριο που αφηνιάζει όταν με βλέπει να αγοράζω δέκα-δέκα τα cd's, είτε αυτά είναι της Άννας, είτε των Hi5. Δέκα κεράκια και για τις Hi5 ! Δέκα κεράκια για την 5 euro Anna, δέκα κεράκια για την Stacey, για τα beach parties μας,

δέκα, πάρτα να μην στα χρωστάω!
Και δεν τους χορταίνω.
ΥΓ: Να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε όπως πάντα τις θαυμάστριες που μας κράτησαν στην κορυφή τόσα χρόνια ! Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό ! Ευχαριστούμε, και τα καλύτερα έρχονται...

2 σχόλια:

Nisyrios είπε...

Escuse me, what is the "ttoro" Pocahontas?

Ετσι είναι - συγχαρητήρια και εις ανώτερα! Τίποτε δεν είναι ισχυρότερο από την αντρική φιλία (ιδιαίτερα αν είναι φιλία που ανδρώθηκε στη νιότη) - και ας λένε οι γυναίκες ό,τι θέλουν!

Να κάνετε ένα τεράστιο πάρτυ που να καλέσετε όλα τα άτομα με τα οποία ήρθατε σε επαφή τα τελευταία 10 χρόνια και να στήσετε ένα βάθρο όπου θα ανταλάσσετε (στημένα) σχόλια ο ένας για τον άλλον. Επίσης, να καλέσετε μοντέλες, φωτογράφους και διάφορους μαϊντανούς και να γίνει το κοσμικό event της χρονιάαας, wooooow!

Anti-Christos είπε...

Χαχαχαχα ! Νισύριε, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ! Αυτά που προτείνεις μπήκαν ήδη στο σχέδιο !

Λοιπόν! Ττόρος = Πετσέτα. Δεν ξέρω από που προήλθε αυτή η απείρου κάλλους λέξη, αλλά χρησιμοποιείται καθημερινά στη κυπριακή.